Vi introduserer The New Sector Dial UK Luxury Fake Omega CK 859 Re-Edition er helt uventet, men likevel helt ønskelig

Den nye 1:1 falske Omega replika klokker CK 859 Re-Edition tar inspirasjon fra en modell som debuterte på midten til slutten av 1930-tallet, nemlig referansen CK 859. Drevet av en rekke forskjellige kalibre i løpet av levetiden, er den mest kjent fordi den ble valgt som modell for å debutere det da nyutviklede kaliberet 30 T2 – en av de mest emblematiske bevegelsene som noen gang er skapt av den sveitsiske kopien Omega UK, og en som har vært en hjørnestein for de fleste kolleksjoner fra midten av århundret. 30 T2, en referanse til dens 30 mm diameter, var faktisk basert på bevegelsene som dannet ryggraden i merkets suksesser i kronometriske konkurranser fra 1940 til 1966.


Den originale AAA-replikaen Omega CK 859 er typisk for tidens produksjon; en klassisk myntkant (også kalt Calatrava) med 3-delt konstruksjon, flat ramme og hevet krystall. Urskiven, sølvfarget, var inspirert av Art-Deco-trenden og hadde en såkalt sektorlayout og en rekke forskjellige presisjonsskalaer for minutter og timer.

Alle disse elementene er nå tilbake i en modernisert modell, den billige falske Omega CK 859 Re-Edition. En nummerert utgave, den er ikke en del av noen av de klassiske kolleksjonene og faller inn i Specialties-modellserien. Selv om den er visuelt tro mot den originale klokken, har toppeksemplaret Omega bestemt seg for å gi denne klokken en liten moderne kant – vær beroliget, den er veldig godt kontrollert. Dekselet, med den børstede sentrale delen og den polerte flate rammen, måler en kompakt diameter på 39 mm. Den er toppet av en eskeformet safirkrystall og bæres på en lysebrun lærreim i vintage-stil.


Urskiven til denne høykvalitets falske Omega CK 859 Re-Edition bruker, som ofte med merket, ganske unike materialer. Her er det valgt å bruke solid Ag925 sølv, som helt sikkert vil gi denne klokken en viss glans og lysstyrke i metallet. Oppsettet og designet er fullstendig respektert av den originale superkloneklokken, med en sentral sektor og skalaer trykt i mørkeblått, og sverdhender som er blånede. Den lille andre telleren er plassert klokken 6, i en ganske balansert posisjon. Logoen bruker en periode-nøyaktig skrifttype og Ω-merking. Ganske tiltalende, ikke sant?


Baksiden av den sveitsiske bevegelsesreplikaen Omega er der moderniteten virkelig kommer inn i ligningen. Under safirkassen er kaliber 8926, som først ble brukt i De Ville Trésor små sekunder. Ved å bruke 89xx-arkitekturen fungerer den på 2 fat med en komfortabel 72 timers gangreserve og pakker alle de beste kopi Omegas teknologier. Den er Master Chronometer-sertifisert, den har en silisiumbalansefjær, en koaksial escapement og er svært motstandsdyktig mot magnetiske felt. Dekorasjonen er typisk Omega replika klokker falsk til salgs UK, med svertede skruer og striper i arabesk. Utformingen av broene er til og med ganske tiltalende.