Beste replika Patek Philippe Calatrava Pilot Reisetid Ref. 5524R Klokker Review

Selv om denne klokken i utgangspunktet forårsaket sjokk, har Calatrava Pilot Travel Time blitt en av de mest populære klokkene til merket. Selv om den kanskje ikke ser ut som din prototype Patek Philippe replika klokker, er den ekstremt sofistikert, praktisk og attraktiv på sin egen måte. For Patek Philippe replikasamlere har de alltid ønsket at merkevarens stemme skal være høyere og lysere. Calatrava Pilot Travel Time er svaret. Jeg synes denne nye versjonen av urskiven i rosa gull og brun er enda mer skinnende enn mangelen på bedre ord.

Replika Calatrava Pilot Reisetid Ref. 5524R Klokker

Patek Philippe Travel Time kopiklokke er den beste klokken med dobbel tidssone på grunn av dens brukervennlighet og lesbarhet. Klokken 8 og 10-knappene gjør at eieren raskt kan flytte timeviseren i timer når han beveger seg i tidssonen. Dette vil også endre datoen. Den andre graverte timeviseren forblir fast for å vise tiden for å reise hjem. Det er to mindre blenderåpninger til venstre og høyre, som viser henholdsvis dagen eller natten i den tilsvarende tidssonen. Når du kommer hjem kan du dessuten justere hovedtimeviseren slik at den dekker den malte timeviseren, som ser ut som en vanlig trehånds beste replika klokker norge.


Inne i det billige replika-urverket er 324 S C FUS, som er et selvopptrekkende urverk med 294 deler, et Gyromax balansehjul og en Spiromax balansefjær. Den har også en stor sentral rotor laget av 21k gull. Dens minste strømreserve er 35 timer og den slår med en frekvens på 4 Hz. Vakkert dekorert, det kan sees gjennom safirglasset bakdekselet.