Hva vil skje i 2022? Se Altar Preview: Flying Slide Ruler Stands Back To UK Luxury Fake Breitling Klokker Stage C-posisjon

Blant Breitlings verk har Breitling Navitimer-kronografklokkene med toppreplika 1:1 alltid vært den mest populære hovedpersonen. Breitling fortsatte imidlertid å lansere nykommere for en stund siden, og gjorde denne klassiske serien som om den var i kulden. Men faktisk driver AAA UK Breitling falske klokker hemmelig trening for henne for å få Navitimer-serien til å komme på scenen som en feiring av 70-årsjubileet i 2022!


Derfor kan klokkefans som liker Breitling klassiske flyklokker se frem til i år når høykvalitets Breitling Navitimer replika klokker er tilbake i sentrum av scenen. Dessuten, hvis du er samlere som ønsker å samle de beste Breitling kopiklokkene, må de skynde seg og «gjøre en avklaring» med butikken, slik at de kan kjøpe de årlige spesialklokkene i begrenset opplag for salg!

Den kjente Navitimer-serien under Breitling ble først født i 1952. Denne klokken var imidlertid ikke opprinnelig sveitsisk laget falske Breitlings egne klokkeserier, men ble bestilt av «Aircraft Owners and Pilots Association» (AOPA, Aircraft Owners and Pilots Association) fra Forente stater. Etterfølgeren Willy Breitling (Willy Breitling), laget en ny flykronograf for medlemmene deres.


Siden alle AOPA-medlemmer er profesjonelle piloter og piloter, bestemte Willie Breitling seg derfor for å utvikle de billige superkloneklokkene som virkelig kan hjelpe piloter med å utføre alle nødvendige beregninger. For piloten er den såkalte beregningen også den «flygende skyveregelen.» Derfor justerte Willie Breitling den originale «logaritmiske skyvelinjalen» til sine perfekte replika Breitling Chronomat mekaniske kronografklokker fra 1940-tallet til luftfartens «flygende skyvelinjal» og integrerte den i den roterende rammen. Disse inkluderer: gjennomsnittshastighet, flylengde, drivstofforbruk, stignings- eller nedstigningshastighet og konvertering av miles til kilometer eller nautiske mil. Samtidig er det små perler rundt rammen, noe som gjør det lettere for piloter å betjene. Og dette er opprinnelsen til den berømte «sirkulære flyvende regelen» Navitimer-serien.

Interessant nok ble de tidligste sveitsiske bevegelsene falske Breitling Navitimer flyklokker laget spesielt for AOPA-medlemmer, så vingelogoen på skiven er faktisk AOPA-logoen. Du finner ikke Breitlings merkenavn og logo på frontplaten!

I 1962 designet Breitling også en annen Breitling Navitimer Cosmonaute replika klokker norge engros online for AOPA. Skiven og bevegelsesstrukturen har en 24-timers visning, og timeviseren beveger seg bare én sirkel om dagen, som kan brukes til romoppdrag som begynte å utvikle seg på den tiden. Astronaut Scott Carpenter bar en gang Navitimer Cosmonaute for romoppdrag.


Derfor vil 2022 tilfeldigvis være 70-årsjubileet for Navitimer-serien og 60-årsjubileet for Navitimer Cosmonaute. Breitling vil feire bursdagene til disse to klassiske falske klokkene for menn, og de spesielle begrensede minnemodellene er definitivt uunnværlige! For noen dager siden har Breitling begynt å varme opp til feiringen og annonserte opprettelsen av «Breitling Aviation Scholarship» med AOPA Association. Derfor kan klokkefans begynne å glede seg til den kommende høykvalitetsreplikaen av Breitling flight klokker i år.