Cartier introduserer Clone Santos-Dumont Extra-Large Klokker

Den nye skivedesignen gjør Cheap Cartier Santos Dumont XL Replica annerledes enn tidligere versjoner klokker av samme modell. Den nye skivedesignen har et spiralpreget guillochemønster i midten og reflekterende arabiske tall i timene.


Selv om fjorårets Santos-Dumont-modeller var ganske attraktive, brukte de fleste store kofferter, med unntak av den ekstremt dyre platina-versjonen, som var relativt liten til tross for at den ble navngitt etter moderne standarder. På den annen side er Santos-Dumont XL stor nok, men også slank og elegant.


Disse nye klokkene er alle XL-størrelser, som er perfekte for alle som oppdaget en trippelklokke i fjor. Selv om urkassedesignet forblir det samme, har Best replica klokker norge nettstedet 2021 på smart måte gitt en ny skivedesign til den nye urkassen, noe som får dem til å se overraskende merkelige ut.


Diameteren på urkassen er 33,9 mm, og høyden er kun 7,5 mm. Innsiden er 430 MC. 430P er en ultratynn håndviklet bevegelse med en 38-timers gangreserve.


Cartier Replica-lokket på boksen er gravert med en stilisert illustrasjon av et sjøstyrt tauluftskip, som også er gjengitt på bunnlokket.