Tag Heuer Replika Carrera Calibre 18 Chronograph Watch

Med gamle TAG Heuer-verdier lager Tag Heuer Replika av og til en retrostil, for at den moderne klokken skal gi en så søt klassisk Heuer-sjarm. Gå inn i den nye TAG Heuer Carrera Caliber 18, en veldig kjekk kronograf, som tilbyr en subtil påminnelse om den varige suksessen til Carrera-design og ånden av «ingen skade, ingen reparasjon».

Carreras design har eksistert i over 50 år, og det er Jack Heuers imponerende arv innen replika klokker norge verden. Som mange mennesker har min moderne Carrera-smak en sterk strek for design i antikk stil fordi de fanger racingånden og arven fra TAG Heuer-tiden og forstår mentaliteten til TAG Heuer i dag.

Denne nye Tag Heuer Carrera Caliber 18 Replika Watch er kjent som «Caliber 18 Telemeter» i en rekke online-poster, ved hjelp av en 39 mm polert stålkasse og utstyrt med to registrerte oppsett balansert, Brukt Chronograph 30 minutter. Urskiven er en solrik flat overflate, ser utmerket ut i eske, sklisikker safirkrystall og matt antrasittskive med laserfinish. Minuttviseren og timeviseren er polert stål, og Abe-bordet og sekundviseren er ferdig i Tag Heuer Replika Pas Chers «svarte gull», som ikke er gull, men en plating polert mørkegrå, som matcher fargen på sub-urskiven farge. Det er en lysende indeks på kronografen, som garanterer lesbarhet.

Beaconen påføres og en god kjøredatovisning gjøres ved 6. Surroundhjulet er en ekstern måler som lar deg måle avstanden mellom hendelser du kan se og høre. Når du ser torden, vil du starte i det øyeblikket du hører torden når du stopper og sekundviseren på kronografen viser en avstand på ca kilometer. Som vist i fjerntilgangsteksten, bruker dette Tag Heuer Replique Carreway 18 urverket TAGs 18 kaliber, sveitsisk laget automatisk urverk, 40 timers gangreserve, 37 juveler og 4 Hz hastighet. mistenker at dette er klokken mange kjøper på grunn av sporten deres , og appellen deres er nesten utelukkende styrken til designet deres og suksessen med gjennomføringen.

Hele estetikken gjøres ved å stikke hull på den svarte lærremmen, som inkluderer en stor fold, selv om man kan si at den er for moderne, men målet med slikt arbeid er det. Til tross for spennen er Carrera Caliber 18 den absolutte håndleddsgodbiten. Jeg har et 7 tommers håndledd, en størrelse på 39 mm er liten nok til å passere retroinspirasjonen mens jeg fortsatt føles som en sportsklokke i passende størrelse. Proporsjon, skivedesign og krystall samsvarer med hvordan jeg fant Replika Montre så kul.