TAG Heuer Replica New Special Edition Aquaracer med skilpaddeskall-inspirerte rammer

Sommeren er i full gang, dykkerreplika-klokker innleder den gylne årstiden. En dyktig dykker kan nesten bli synonymt med varmt vær, og en annen stil som er nært knyttet til årstiden er de klassiske solbrillene.


Spesialutgaven TAG Heuer Aquaracer Replica skilpaddeskall-effekt kaliber 5 selvopptrekkende serie tar i bruk en solrik retrostil, som gir et fantastisk og unikt inntrykk for merkets dykkerdesign.


TAG Heuer Replica Klokker skilpaddeskall effekt caliber 5 automatisk serie bruker en 43 mm versjon av standard rustfritt stål Aquaracer vesken, som gir klokken en vannmotstand på 300 meter og et sterkt håndleddsutseende.


Selv om rammene til disse nye modellene utvilsomt er kjennetegnene til den nye serien, inkluderer skivene også noen subtile endringer i fargene til de mer tradisjonelle Aquaracer-modellene. Den enestående horisontalt graverte blå sunburst-skiven er beholdt her, og dens dynamiske tone fremheves nå av den cyan berøring på minuttsporet, sekundviseren og 5-bevegelsesteksten.


Den billige TAG Heuer Replica Klokker skilpaddeskall-effekt kaliber 5 selvopptrekkende bevegelsen kombinerer de ukonvensjonelle designelementene til moderne dykkere og klassiske solbriller, og prøver å skape et enkelt produkt med venstrefeltsdialog i sommerstil hvis volum er større enn summen av delene. .