TAG Heuer Copies Billige China Monaco Titan Klokker

Denne TAG Heuer Monaco Copies Cheap China-klokken er laget av sandblåst titan og er utstyrt med en moderne versjon av den berømte Caliber 11 automatiske kronografen, som debuterte i den første Monaco.

Den nyeste Monaco Titan beholder sin originale kassestørrelse på 39 x 39 mm og er laget av grad 2 titan med en original sandblåst matt finish. Kombinasjonen av lavmælt grå av sandblåst titan og de lette og elastiske egenskapene til dette metallet gjør denne Cheap Tag Heuer Replica klokker til en fornøyelse å ha på håndleddet. Den dristige vinkelstrukturen til etuiet er 100 % Monaco, med rektangulære knapper til høyre og kronen til venstre.

Den sølvbruste urskiven med solstråler har to runde, svarte firkantede underskiver for de løpende sekundene klokken 3 og 30-minutterstelleren klokken 9. Den knallrøde sentrale sekundviseren og det røde indeksmerket ved 12-tiden tilfører et snev av farger og refererer til fargen på racingkretsen.

TAG Heuer Monaco Titan 1:1 replika klokker konsoliderer sitt rykte på banen med en sportsantrasitt alligatorrem med racing-dekkriller og en foldespenne i titan. Den kuppelformede safirkrystallen beskytter urskiven.

I likhet med Monaco var Caliber 11 et av de tre første automatiske kronografurverkene som ble lansert i 1969. TAG Heuer Monaco Exact kopiklokke er utstyrt med en moderne versjon av Caliber 11. Det runde hullet på bakdekselet viser delene av kronografurverket basert på Sellita SW-300 selvopptrekkende urverk, og er utstyrt med en Dubois-Depraz-modul for kronograffunksjonen.

Den har en vibrasjonsfrekvens på 28 800 vph, har en 40-timers gangreserve, og kan brukes i timer, minutter, små sekunder og kronograffunksjoner. Tag Heuer kopierer billig ebay stor oscillerende vekt med to hule trekantede områder er dekorert med Côtes de Genève, og avslører en sirkulær tekstur på platen nedenfor.