TAG Heuer Carrera Caliber 5 39mm & 41mm Kvalitet Replika klokker

Populære Tag Heuer Replika har nylig lansert en ny kolleksjon av sin ikoniske Carrera sportsklokkekolleksjon for hverdags eleganse. Når det gjelder skivefarger og remalternativer, inkluderer den større nye Carrera-kolleksjonen ganske mange modeller. Tag Heuer produserer også den nye Carrera Twin-Time, en GMT-versjon med en 41 mm bred kasse. Urskivens farger er veldig konservative for nå, tilgjengelig i svart (med sølv eller gull rose visere og indekser), blått og sølv på dette bildet.

For yngre kjøpere eller de som bare eier en god klokke, trenger de et produkt som er uformelt nok til å være sosialt, og seriøst nok til å ha en positiv innflytelse på karakteren deres. Jeg diskuterer bare alt dette slik at fans av Tag Heuer Replika Klokker kan forstå hva disse produktene er til for og hva selskapet selv har i tankene under utviklingen.

Når det gjelder design, har vi en Carrera «oppdatert klassiker» som har mange av de viktigste Carrera-elementene (visere, timemarkører), men også noen nye ting som et revidert etui og armbånd. Slik er det med disse nye Carrera 3-håndsmodellene. Det jeg liker spesielt godt er den tette integreringen av deler og proporsjoner. Med andre ord er de visuelle linjene i den nye stylingen nydelige, og selve Replika-klokkene Next Day Delivery føles godt strukturert.

Som du vet inkluderer TAG Heuer en dato/dato-komplikasjon på den 41 mm brede Carreraen, men den 39 mm brede versjonen har bare et datoindikatorvindu. Her er hvordan merket hjelper med å skille disse to forskjellige størrelsesalternativene.

TAG Heuer klasse 1 replikaklokke kan enkelt bruke det samme urverket for modellene med kun datoskiven, med dagsskiven fjernet. Urverket går uansett på 4Hz og har en gangreserve på rundt to dager.

Klokken gir god oversikt over bevegelsen gjennom et safirkrystallvindu på baksiden av urkassen. Selve kassen er laget av polert og børstet rustfritt stål, vanntett ned til 100 meter, og har en lett kuppelformet safirkrystall over urskiven.

Bærekomforten til den dyre Tag Heuer-kopiklokken er høy, og jeg foretrekker Carrera på det matchende stålarmbåndet, med sin solide og enkle foldelås med trykknapp. De nye armbåndene er virkelig et høydepunkt på klokken, og de passer til de fleste urskivestiler med kassestørrelser på 39 eller 41 mm brede.