TAG Heuer avduker nye Autavia Replika-klokker

For å feire den varige og tilpasningsdyktige kolleksjonen, presenterer Best Tag Heuer Replika ikke én, men tre nye Autavia-klokker, som alle hyller ulike stadier av samlingens utvikling. Den nye kolleksjonen inkluderer to varianter av TAG Heuer Autavia 60th Anniversary Flyback Chronograph og TAG Heuer Autavia 60th Anniversary GMT 3 Hands, og hyller Autavias arv som en teknologisk innovatør med et par nye bevegelser.

Begge versjonene av TAG Heuer Autavia 60th Anniversary GMT 3 Hands og TAG Heuer Autavia 60th Anniversary Flyback Chronograph har en sporty 42 mm kasse med rustfritt stål.

Den overordnede kasseformen deles med resten av den nåværende Tag Heuer Autavia Replika-kolleksjonen, og kombinerer en myntkantet toveis ramme med kraftig børstet vertikale kassesider og sporty ører med avsmalnende polerte avfasninger. Begge kronografene har skrudde soppskyvere for å legge til retro-moderne maskulinitet til bildet samtidig som de sikrer robust vannmotstand.

Alle tre 60-årsjubileumsmodellene har polerte keramiske rammeinnsatser på toppen og sølvgraverte indekser for å legge til en nyp av farger til designet. For 24-timers innsetting av Autavia 60th Anniversary GMT 3-hender, valgte merket en klassisk og maskulin fargevariant av svart og marine. Begge Autavia 60th Anniversary Flyback Chronograph-modellene bruker et renere helsvart utseende for innsatsene.

Fake Tag Heuer Klokker har fullført etuiet til Autavia 60-årsjubileum Flyback Chronograph med en safir-skjerm, som viser frem det nyutviklede in-house flyback kronografverket. For Autavia 60th Anniversary GMT 3-hender byttet merket til en lukket bakside, men toppet dette elementet med utsmykkede graveringer av metallhjul og flypropeller. Alle tre modellene i serien byr på en ganske sporty 100 meter vannmotstand.

TAG Heuer har klokt nok begrenset bruken av denne potensielt overveldende fargetonen, selv den spydspissede oransje GMT-hånden er veldig slank i bildet. Totalt sett har skiven til den første ikke-kronografen Autavia GMT en allsidig og ren design som på en subtil måte blander bil- og luftfartsaspektene som kjennetegner samlingen.

Derimot er skivene til de to Luxury Replika TAG Heuer Autavia 60th Anniversary Flyback Chronographs mindre banebrytende, men mer visuelt slående. For den svarte DLC-modellen har merket doblet den militære estetikken til svart, med en dyp matt svart skiveoverflate med en slående mintgrønn lumenfyller.

TAG Heuer gir en viss visuell dybde til denne overveiende monokromatiske designen med subdials klokken 3 og 9, og kombinerer skrånende kapittelringer med en hevet asurblå sentral del, som vist på det første bildet. Presenterer et unikt trapesformet utseende.

Som med mange av merkets moderne sunburst-skiver, er sølvfinishen et bilde av dynamikk og dype korn, med en slående kontrast mellom høylys og lavt lys. Klar hvit, lysende, polert urskive og en lysegrå lavkontrast løpende sekunders underskive ved 6-tiden gir denne modellen en mer elegant og luksuriøs følelse enn motpartene på bildet, med en helt annen visuell vektfordeling å ha på seg. skiven.

TAG Heuer Copies Cheap Ebay presenterer det nye Heuer 02 COSC Flyback Automatic Chronograph urverket for begge versjoner av Autavia 60th Anniversary Flyback Chronograph. Heuer 02 COSC Flyback legger til COSC-sertifisert kronografpresisjon og flyback kronograffunksjonalitet til merkevarens flaggskip Heuer 02-verk.

Øvrig ytelse er uendret fra basis Heuer 02, med en enorm gangreserve på 80 timer og en slaghastighet på 28 800 bph. Caliber Heuer 02 COSC Flyback har et elegant og moderne utseende, med matchende Côtes de Genève på broene og svart DLC-skjelettrotor. TAG Heuer 1:1 Replika Klokker fremhever også søylehjulet i flammende rødt, noe som gjør dette populære kronografelementet til et øyeblikkelig fokuspunkt.