Swiss Perfect Replica Breitling Klokker UK Tribute To Women

I anledning Valentinsdagen, presenterer det kjente luksusklokkemerket Breitling eksklusivt den nye luksusreplikaen Breitling Chronomat 36 og 32 kolleksjonsklokker dedikert til kvinner, sammen med en ny kommunikasjonskampanje som hyller kvinnelig talent i 360 grader.


«For denne nye kolleksjonen ble vi inspirert av den ekte 1:1 britiske Breitling falske klokker-kvinnen, representert i vår #SQUADONAMISSION-kampanje: en kvinne med stil, besluttsomhet og handling på toppen av sine evner,» sa Breitling-sjef Georges Kern.

Charlize Theron, Misty Copeland og Yao Chen har i årenes løp klart å gå utover kjønnsstereotypier, og utmerket seg i sine kreative felt. 2004 Oscar-vinnende skuespillerinne Charlize Theron har demonstrert sin allsidighet i flere roller og sjangre. Danseren Misty Copeland var den første afroamerikanske kvinnen som ble prima ballerina ved American Ballet Theatre i 2015. Også det året kåret Time henne til en av de 100 mest innflytelsesrike personene i verden. Yao Chen er en av de mest kjente kinesiske TV- og filmskuespillerne, vinner av en rekke priser.


Alle tre har også gjennom årene engasjert seg i viktige kamper for å ivareta borgerrettigheter og i kampen mot ulikheter.

«Hvem er bedre enn Charlize Theron, Misty Copeland og Yao Chen til å sette søkelyset på de viktigste globale årsakene, samtidig som de redefinerer konseptet sterke kvinner? Tre fremtredende stjerner kjent for å være aggressive og flytte grenser. Det som forener dem er Spotlight Squad og beste Breitling replika klokker norge dedikasjon til å endre, mangfold og omforme verden vi lever i, la Georges Kern til.


Fra disse lokalene har Breitling utviklet de første topp engros-breitling Chronomat kopiklokkene designet for kvinner: Chronomat 36 og 32 kolleksjonen er banebrytende butikkside for falske klokker, av moderne retro-inspirasjon, som skiller seg ut for sin allsidighet og evne til å være sporty, men med en sterk tone av eleganse.

Utstyrt med Breitling Rouleaux-armbåndet med sommerfugllås, er kronometrene COSC-sertifisert og er også tilgjengelig i rustfritt stål, i en tofarget versjon eller i edelt 18-karat rødt gull. Begge Breitling superkloneklokker for kvinner gir et bredt utvalg av skiver.