Super Clone Cartier Santos De Cartier Large

Den siste store oppdateringen av Santos var i 2018, da modellen ble relansert etter to års pause. Den nyere Super Clone Santos De Cartier-modellen oppdaterer bevegelsen fra ETA-basen til den forrige modellen til den interne 1847 MC.


Cartiers QuickSwitch-teknologi ble også introdusert, som gjør at stroppen/armbåndet kan byttes ut uten verktøy. Beste replika klokker nettsteder å kjøpe Fra USA gir til og med en ekstra lærreim, som kan kjøpes som standard for alle modeller som selges som et armbånd.


Gitt at knastforbindelsen er unik for Cartier knockoff-klokker for menn, er dette fornuftig. Likevel har vi lært å aldri ta noe for gitt, så tusen takk for denne gesten.


Selve armbåndet er også veldig kult. Jeg liker denne stilen og utførelsen. Imidlertid er spenner mer delikate ting. Den er solid, pålitelig og veldig enkel å betjene. Jeg applauderer for det. Det gjør et godt armbånd flott.


Den slipsformede blå hånden er en drøm. Det sies at Louis Cartier replika klokker forum fremmet ideen om å gjøre hendene blå, derfor nekter jeg å innrømme at enhver Cartier uten blå viser er Cartier.