STØRRELSESGUIDE FOR FAKE KLOKKER FOR HERRE

Størrelsen på urkassen kan gi folk forskjellige følelser. Den store og dristige urskiven viser din personlighet, og den lille og delikate urskiven fremhever eleganse. Mange nye venner er nølende med urskivens størrelse når de replika klokker. Så hvordan velge størrelsen på falske herreklokker? Hontwatches.to vil introdusere reglene for valg av herreklokkestørrelse.

Det har alltid vært en stor debatt om klokkestørrelse. Entusiastiske klokkeentusiaster liker å snakke om hva de synes er den beste falske klokkestørrelsen og hvilke klokkestørrelser som er «feil». Faktisk er det ingen «feil» klokkestørrelser, bare «ikke passende» klokkestørrelser.

Hvilken klokkestørrelse du velger avhenger delvis av stil og smak. Hvis du ønsker å gjøre deg yngre eller mer energisk, ser den større størrelsen vanligvis mer passende ut. I tillegg, hvis du er mer stabil eller konservativ, kan du prioritere mellomstore menns falske klokker.

Jeg anbefaler menn å ikke bruke små klokker. Fordi noen klokker i små størrelser vil få menn til å se feminine ut, eller liker å ha på seg en barneklokke. Store og mellomstore klokker er best egnet for standard kjole. Men den overdimensjonerte klokken er for stor til å ha på håndleddet.

De mest perfekte falske klokkene for menn er at kassestørrelsen er litt mindre enn håndleddsstørrelsen. Etuiet bør ikke overskride kanten av håndleddet. Hvis du vil kjøpe mellomstore falske herreklokker, må du huske denne regelen. Det vil si at urkassen opptar minst tre fjerdedeler av håndleddet. Ellers ser mannen ut som han har på seg en kvinneklokke.

Noen ganger vil en tykkere klokke se større ut, og en tynn ser mindre ut. I følge vår undersøkelse mener de fleste menn at klokker med en diameter på 40-44MM er best egnet. Fordi denne størrelsen tilhører store og mellomstore for dem. Hvis håndleddet ditt er lite, er 36MM-klokken mer egnet i noen tilfeller. Men for menn er det best å unngå falske herreklokker under 38 mm.

Som de fleste gjenstander i livet, er det tusenvis av klokker. Forbrukerne må ikke bare finne en klokke som passer deres smak, men også passe deres håndledd. Derfor er det et spørsmål om personlig preferanse å velge størrelse på klokken, men husk å ikke overskride håndleddet.