Sotheby’s at Auction Sjelden Patek Philippe Replika Klokker

Historien til Sotheby’s-auksjonen. Auksjonshuset solgte den såkalte Henry Graves super anmeldelse, som er bestilt av en Patek Philippe samler Replika Patek Philippe klokker Henry Graves produsert en veske, inkludert 24 en komplikasjon, er fortsatt verdensrekorden klokke auksjonen. Forrige uke avduket Sotheby’s 14. juni 2012 individuell eier for salg i New York, inkludert Graves og barnebarnet Reginald H. Fullerton Jr. samlere og kjennere av deres rettigheter.

Styreleder for Sothebys tilsynsavdeling Daryn Schnipper sa: Vi har ydmykt bestilt en serie samlere viser utgaver av individuelle verk. Auksjonen vår i juni vil gi de beste eksemplene på de beste referansene fra Patek Philippe Replika Klokker bygget av klokkesamfunnet, to medlemmer av organisasjonens mest kjente familienavnsjef, inkludert salg. Seriøse klokker kjent til dags dato har sakket etter i familien, der hver klokke ikke er registrert i litteraturen, og for publikum er fortsatt ukjent, Replika Klokker Mr. Fullerton og en imponerende kombinasjon av ikonisk retro og moderne verk «.

Graves vil se mesteparten av samlingen sin til datteren hans, hans datter gir sønnen Pete Fullerton videre til henne. Fullerton sluttmontering av sin egen en bemerkelsesverdig samling, og en omfattende oversikt over hans personlige arbeid og er kjent rutinemessig vedlikehold, insisterte han på å ikke røre saken og skiven under rengjøring og vedlikehold, nesten alle klokker er reservert. deres opprinnelige støtte.

Forbindelsen mellom de to generasjonene er et minutt 18-karat gull Patek Philippe gjentatte reiser utendørs bord, Graves sender til sine koner aves i anledning ekteskapet hans. Patek Philippe Replika Dette stykket er utstyrt med Fullerton-familiemesteren.

Høydepunkter Fullerton-serien med Patek Philippe-klokker er fra femti- til nittitallet produserte 11 evigvarende kalenderklokkemodeller, inkludert et kronografarmbåndsur med 18K gull med evigvarende kalender, som er preget av dets uvanlige design, og tidlig på oppringingsnummeret kan det være det første. kjent eksempel på en referanse. En annen er sjelden 18K gull automatisk evigvarende kalender armbåndsur, med et skuddår med Patek Philippe Replika Klokker ytelse, Fullerton i 1990 i New York, Sotheby kjøpte en sjelden hvit emalje urskive. Fullerton også ivrige samlere av moderne klokker, vil bli fremhevet av en gruppe på syv komplekse fragmenter Bao og de, samt salg av den originale papp og papir.