Rotonde de Cartier Mystere Replika Klokker

Det kan sies, den virkelige forskjellen mellom mysteriet til det sveitsiske klokkemerket Quinting innovatørene. Disse karene skapte noen veldig interessante elektroniske Shi Ying-klokker, Lan Baoshi gjennomsiktig krystall har blitt brukt i mange år til å ha på hånden for å skape en usynlig Cartier Replique-innstillingseffekt. De har noen kule ting, som kronografklokker og andre bruker dette kule prinsippet. Godt preparert, men jeg tror Quentin fortsatt sliter med høye priser og Shi Ying bevegelsesinteriør. Det betyr ikke at det ikke er fantastisk.

Og i implementeringen av prinsippet er disse klokkene veldig like. Faktisk kan lekmannen misforstå på avstand. Jeg vet ikke om tilfeldighetene til disse to klokkene er i nærheten av utgangen, men det er interessant å merke seg at alle skjer samtidig. Konstantin Hodgkin er en liten uavhengig klokkeprodusent, han er ikke akkurat en trussel mot Cartier Replika Klokker, men han slo dem ad i teknologi. La oss se nærmere på disse verkene for å se hvordan de henger sammen – for prisene varierer veldig.

I dette tilfellet er stilen 42 mm Rotonde bred sak, det er mange unike Replik Montre Cartier form. Du vil få det typiske dype snittet og de fleste skivegraveringene med svarte romertall og en del. Så er det et hull som du ser hånden. Bare i tilfelle du ikke er kjent med disse systemene, flyttet dette trekket to klare krystall Lan Baoshi, håndutstyrte dem. Det forårsaket en hånd som svevde i illusjonen av rom. Effekten er veldig interessant, men når jeg viser bildet på Instagram og Cheap Replika Klokker, var det mange som kommenterte at det å se armhåret ikke var en super sexy ytelse.

Som du kan se, er disse handlingene ikke veldig forskjellige. Konstantin Strange Gold i herreversjonen tilbyr en flott mystisk skive og månefaseindikator, og Replika Cartier-klokker gir kraften til mer lagringsplass, og har høyere nøyaktighet, og ønsket Cartier-navn. Jeg vet ikke om jeg skal bruke denne klokken, forutsatt at den er nøyaktig, utover hver persons nøyaktighet. Begge klokkene har alternativet edelt metallboks, selv om Konstantin Chaykin Levitas også tilbyr en stålmodell.

Levitas har en 40 mm bred versjon fabrikk som en hunn. Den har også en rekke kunst, morsomme og mer avanserte komposisjoner. Noen modeller har også kunstnerisk Levitas diamantdeksel. Det er forstått at 2013 definitivt er et godt år for mysterieklokken. Om disse klokkene har et marked, vil vi snart finne ut av det. Jeg synes det er kult Billig Cartier Replika, vil gjøre det bra. Selvfølgelig, iført disse klærne er det noen praktiske hensyn – nemlig hver gang du eller vennene dine mens du ser på urskiven, vil se en del av armbåndsuret ved siden av. Anbefalt for meg, du kan velge å skrape en sirkel på håndleddet under skiven. Så for all del gå.