Rolex Replika Klokker Blue Dial

Velkommen til det nye året! Når vi tar fatt på dette nye tiåret, har myndighetene i alt trendy allerede pekt på hva de tror vil være årets hotteste trender.


Hvis du i det hele tatt er kjent med Rolex eller luksuriøse replika klokker generelt, vil du sikkert være klar over at blå skiver har vært et uhyre populært alternativ i flere tiår.


Rolex-klokker i rustfritt stål med blå skiver
Hvis du vil eie en Rolex i rustfritt stål med blå urskive, så se til merkets klassiske klokkesamlinger. Luxury Fake Oyster Perpetual, Date og Datejust tilbys alle i rustfritt stål, og er hjemsted for en mengde blå skiver.
Air-King-serien (ref. 14000, 14000m og 114200) tilbød tidligere blå skiver, men helt siden Rolex fornyet modellen for noen år tilbake med ref. 116900, det er ikke lenger et alternativ.


Bi-metall Rolex-klokker med blå skiver
For hvite Rolesor Replica klokker med blå skiver, er det valget mellom Date, Datejust og Sky-Dweller. Det er også verdt å nevne at den blå skiven Sky-Dweller er en av Rolexs mest ettertraktede moderne klokker.
Yellow Rolesor-modeller er tofargede Rolex Replica klokker som blander 18k gult gull og rustfritt stål. Interessant nok er det eneste tofargealternativet med en blå skive Rolex tilbyr for øyeblikket Submariner ref. 116613LB med matchende blå ramme.