Rolex Explorer II 16570 Billig Sveits

Cheap Rolex Explorer II Replica ble lansert i 1971 og ble først og fremst utviklet for bruk i mørke omgivelser. Faktisk gjør Explorer II, med sin AM/PM-indikators evne til å opprettholde nøyaktig tid mens den opererer i miljøer med lite sikt, klokken til det perfekte valget for forskere, oppdagelsesreisende og verdensutforskere.

Explorer II 16570
Explorer II 16570 debuterte i 1989 som tredje generasjon i serien. Den har noen forbedringer i forhold til den forrige Explorer-referansen. 16550, men beholder valget mellom hvit Polar urskive og svart urskive. Selv om hvert oppringingsalternativ fungerer på samme måte, ser de ikke veldig forskjellige ut.

Rolex har produsert sveitsiske replika klokker norge i over to tiår, noe som betyr at denne spesielle referansen har gjennomgått noen modifikasjoner under produksjonen. Bli med oss ​​for en grundig titt på Rolex Explorer II 16570 og en titt på forskjellene mellom Polar hvit urskive og svart urskive.

Da Rolex ga ut Explorer II 16570, beholdt klokken mange av de samme funksjonene som den kortvarige Explorer II 16550. For eksempel beholder  AAA den samme 40 mm rustfrie stålkassen, faste rustfrie stålramme gravert med 24 timer, Oyster-armbånd i stål, safirkrystall, to-timers visere og datovindu med en boble-forstørrende Cyclops på toppen. Når den brukes sammen med 24-timers rammen, kan den røde 24-timers viseren settes til en annen tidssone enn lokal tid.

I tillegg fortsetter Rolex å tilby denne spesielle Explorer II-modellen med enten en svart urskive eller en hvit urskive. Som du kanskje allerede vet, er den hvite skiven Rolex Explorer II Pas Cher Swiss-modellen, uavhengig av referansenummeret, kjærlig kjent som Rolex Polar Explorer II-klokken.

Nytt for Explorer II 16570 er Caliber 3185. Denne selvopptrekkende bevegelsen med uavhengig justerbare timevisere drev Explorer II 16570 til Rolex erstattet den med Caliber 3186 i 2005.

Caliber 3186 hadde ikke bare nytte av den nye blå Parachrom-hårfjæren, men eliminerte også den svake vinglingen til de 24 viserne til Explorer II 16570-klokken drevet av Caliber 3185.


Explorer II 16570: den klassiske svarte urskiven
Men det er den klassiske formen på kassen og armbåndet i rustfritt stål med den svarte urskiven som tiltrekker seg mange Rolex-entusiaster. Den svarte skivens evne til å overskride tiden betyr at referansen 16570 er like relevant i dag som den var da den ble utgitt.

I likhet med stilen til andre vellykkede profesjonelle serieklokker som Submariner og GMT-Master, har Explorer IIs svarte urskive kjente visere i Mercedes-stil, lysfylt timegrafikk og et datovindu forstørret Cyclops klokken 3. Et klassisk valg.

Explorer II 16570: den «polare» hvite skiven
Kjent som Rolex replica klokker luksus sveitsisk urverk, denne kule varianten av Explorer-referansen. 16570 har en skarp hvit urskive. Ofte følger lysende indekser og visere skiven. Imidlertid introduserer Rolex Polar Explorer II 16570 en svart kontur for bedre synlighet.

I likhet med den svarte urskiven har Rolex Polar også en 24-timers gravert ramme, ripebestandig safirglass, 40 mm rustfritt stål Oyster-kasse vanntett til 100 meter og trefarget Oyster-armbånd.

Explorer II 16570
16570 er overlegen alternativet med sort urskive ganske enkelt basert på det faktum at den hvite urskiven er ulik noen annen Rolex-sportsklokke i den nåværende katalogen. Det svarte omrisset gir definitivt mye karakter samtidig som det forbedrer synligheten til skiven.

Kort sagt, denne høykvalitets Rolex replika-klokke Polar-anmeldelsen med hvit urskive er en spesiell variant av Explorer II ref. 16570. Generelt er Polar Explorer II-varianten dyrere enn motparten med svart urskive på annenhåndsmarkedet.

Explorer II 16570 svart eller hvit?
Explorer II ref. 16570 var faktisk den siste 40 mm Explorer II-modellen – de andre modellene som fulgte hadde en større 42 mm kasse, en skive med mer overdrevne detaljer og større tall på den graverte rammen. Derfor referanse. 16570, enten det er hvit eller svart, er den nyeste klassiske Rolex Explorer II-kopiklokken.

Vi valgte en svart-hvitt referanse. 16570 har samme funksjon. Så når man sammenligner de to skivealternativene, kommer det ned til personlig preferanse for den generelle estetikken til klokken. Foretrekker du den svarte urskiven eller Explorer II 16570 hvit urskive?

Uansett hvilken skivevariant du velger, vil du ikke angre på at du la denne klassiske Rolex-verktøyklokken til samlingen din.