Replika Omega Constellation Gents» 41 mm med keramiske rammer

Omega Constellation Gents 41 mm replika klokker har en uvanlig kombinasjon av et metallhus, en polert keramisk ramme og en integrert reim eller armbånd.

Tilbyr en rekke iøynefallende urskive- og rammekombinasjoner – rødt gull og blått keramikk er de mest iøynefallende – den siste Constellation-serien er den mest bemerkelsesverdige av alle nyere modeller.
Den blanke keramikken står i skarp kontrast til finishen på den børstede kassen, og gir klokken et nytt utseende. Romertallene på rammen er nå gravert, fylt med Omega Replika Klokker US proprietære Ceragold eller flytende metall keramisk komposittmateriale, og deretter polert for å skape en jevn, komplett overflate.

Den keramiske rammen er sammenkoblet med en 41 mm urkasse, som for øyeblikket er den største konstellasjonsklokken for herre, mens 39 mm herreklokke fortsatt er i katalogen. Selv om den forstørrede diameteren på 41 mm høres bra ut, bør Luxury Fake Klokker slites veldig lite på grunn av sine korte og kantete ører; 39 mm-modellen føles allerede litt mindre enn den faktisk er.
Det gjør ikke bare klokken mer allsidig og gir den en mer avslappet følelse, men passer også til smaken av luksuriøse sportsklokker med integrerte armbånd.

Den nye Constellation 41 mm Fake klokken er drevet av Master Chronometer cal sertifisert av METAS. Stålversjonen er 8900, og gullversjonen er kal. 8901, oppgradert til solid gull oscillerende vekt og balanseskinne.