Patek Philippe Twenty~4 Ladies Replika Klokker

I 1999 overrasket Patek Philippe verden med Twenty~4 Replika Klokker, et stilig armbåndsur i manchette-stil kun for damer. Rustfritt stål og diamanter. Lansert med tre forskjellige fargede skiver.

Linjene har det for en tidløs karakter, noe som gjør at klokken passer like enkelt med jeans og en kasjmirgenser som med formell forretningsklær. Twenty~4 ble spesielt designet for å bli en daglig følgesvenn for moderne kvinner og følge dem i alle rollene, stillingene og funksjonene de har.

Tradisjonelt sett har Luxury Fake Patek Philippes klientell stor forståelse for diamanter, og derfor introduserte merket flere modeller med ulike innstillinger mellom 2002 og 2008.

Med et etui og et armbånd laget av hvitt gull, er totalt nesten 9 karat diamanter satt for å heve denne tjue~4 til et enda mer verdifullt nivå.

Signaturarmbåndet forble det samme, men urskiven har dristige arabiske tall, som også har et lysende belegg. Med dette er Patek Philippe Twenty~4 Replika Klokker klar for nok et tiår som den ledende dameklokke.