Panerai Replika Luminor nedsenkbar 1950 Carbotech

Panerai har lansert flere nye nedsenkbare fartøyer, dette er en super maskulin mannlig profesjonell dykkerklokke. Mest uvanlig er Panerai Luminor Submersible 1950 Carbotech 3-Day Automatic.

Den nye nedsenkbare Panerai Luminor 1950, skallet, den roterende rammen og kronebeskyttelsesstolpen laget av kalsiumkarbonat, som er et karbonfiberkomposittmateriale, Panerai Replika brukte her for første gang. Materialet har et matt, ikke-skinnende svart utseende med nesten trelignende teksturer som varierer avhengig av materialets snitt. Dette betyr at hver gjenstand laget av dette materialet i hovedsak er en enkelt del.

Strukturen til Carbotech er designet for å forbedre estetikken og ytelsen til materialene. For å danne en plate som gir kalsiumkarbonat et unikt utseende, presses Panerai replika-klokkefiberark sammen med PEEK-polymeren med høy molekylvekt ved en kontrollert temperatur under høyt trykk, og PEEK kombineres med komposittmaterialet for å gjøre den sterkere og mer holdbar. Karbonfibrene som brukes er ekstra lange for å sikre estetisk jevnhet, og arkene legges lagvis og presses sammen slik at fibrene i hvert lag plasseres i ulike vinkler ovenfra og under. Det resulterende materialet har høyere mekaniske egenskaper enn de mekaniske egenskapene til lignende materialer som brukes i produksjonen. Panerai Replique Montre selskap som Carbotech som begge er lette, mer motstandsdyktige mot korrosjon, men også lav intolerant variasjon.

Panerai Luminor nedsenkbar 1950 Carbotech svart skive påført kl. 09.00, datovindu kl. 3 og en liten sekundær underavdeling med «Panerai Blue»-karakteristikk. Bidra til å sikre at bunnen av urkassen bak på klokkens vanntette skrue er svartbehandlet med titan og gravert med karakteristiske Panerai-elementer, inkludert utstyret til Panerai Replika. 1940-tallets italienske marinekommando langsom torpedoillustrasjon under sjøoppdrag.

Luminor nedsenkbare 1950 Interiør Carbotech er det automatiske Panerai Replika Klokker kaliberet, utviklet og produsert internt. Urverket har to fjærbelastede hylser, som gir tre dagers strømlagring, og den viklingsrotoren svinger frem og tilbake. For å sikre nøyaktigheten av den innstilte tiden inkluderer bevegelsen en enhet som kan stoppe balansen innen en time eller minutt i trinn på én time, uten å stoppe hendene. Svingningsfrekvensen til balansen er 28 800 vibrasjoner i timen.