Panerai Luminor Marina 1950 3 Days Automatic Titanio 44mm PAM01351 Replica Klokker US

Dette er en veldig vakker klokke. I tillegg til sammenligning, bærer 44 mm Luminor Marina PAM01351 replikaklokke oss som en større klokke. Men igjen, denne observasjonen er utvilsomt partisk, så jeg vet virkelig ikke hvilken erfaring du vil ha med klokker.


Sak
Størrelsen på 44 mm på den nye Panerai Luminor Marina Replica Klokker høres «liten» ut på papiret, men den føles stor på håndleddet. Dette kan være relatert til den klassiske formen på etuiet eller den statiske tilstedeværelsen av den ikoniske kronebeskytteren.

I tillegg gir den børstede titanfinishen en sterkere følelse til klokken, men den er ikke overveldende i det hele tatt. Vær oppmerksom på at 44 mm er den vanlige størrelsen, men den er allerede stor for små håndledd, så den føles helt riktig for meg.


I tillegg er etuiet laget av titan veldig lett og nøye utformet for brukeren. Jeg liker at den er hypoallergen, selvfølgelig, den er korrosjonsbestandig. Komfortable og kloke, Replica Klokker US er definitivt et pluss.

Slå
Når jeg vender meg til skiven, det jeg virkelig liker er lesbarheten. Brun er en god farge for meg, ligner på klassiske ur, og personlig er det en veldig gjestfri farge, så det er litt skremmende å se blå hender for noen mennesker, men for resten For 99 % av folk er dette en god kombinasjon .


Under normale lysforhold er Luxury Panerai Fake Klokker lesbarhet av sandwichskiven utmerket, takket være de lysende arabiske tallene og timemarkørene. I tillegg ser datoen klokken 3 liten ut, men den er nesten uleselig.

Stropp
Flytte på Panerai Replica klokker China-remmen, den er fin på håndleddet, men ikke så behagelig som jeg forventet. Materialet er skinn, så jeg håper det blir veldig behagelig.


Når det gjelder komfort, er dette et veldig subjektivt spørsmål. Jeg nevnte spesielt ovenfor at skinn blir behagelig over tid. Den praktiske pinnespennen er også laget av trapesformet børstet titan.