Omega Globemaster Årskalender Replika klokker Til salgs Billig

Et perfekt eksempel er den retroinspirerte Constellation Globemaster 1:1 Replika Klokker-underkolleksjonen, som omtolket utseendet til den klassiske 50-talls “Pie Pan” Constellation-klokken og ble den første kolleksjonen som mottok merkets nå standard METAS Master Chronometer-sertifisering i 2015.


Akkurat i tide til høytiden har Omega gitt kolleksjonen en sårt tiltrengt oppdatering med lanseringen av tre nye Globemaster årskalendervarianter i tre farger som passer for både festival og luksus. De tre nye Omega Globemaster Annual Calendar-modellene tolker en av merkets mest varige design i en rekke elegante nye stiler, og tilbyr noen av de mest slående kjoletilbudene i den nåværende Omega Top Swiss Replika Klokker-kolleksjonen.
Selv om den er litt på den store siden for en 41 mm kjoleklokke, er den generelle kassedesignen til Omega Globemaster årskalender elegant og attraktiv. Tilgjengelig i rustfritt stål, Omegas proprietære 18K Sedna gulllegering, eller en tofarget blanding av de to materialene, har hoveddekselet et overraskelsesmoment.
Strømlinjeformede, avsmalnende ører med tydelige underskjæringer og smale, jevne sideavfasninger, enkelheten til det brede urkasseplanet gjør at Omega The Best Replika Klokker In The World kan skinne gjennom i bildet med dyp børstet og blankpolert kvalitet. På samme måte er Globemaster Annual Calendars riflede ramme renere og mindre overdrevet enn mange lignende design, og de lave, smale polerte kantene gir klokken et mer moderne preg enn konkurrentene.
Omega fullfører designet med en safirmontert utstillingsdeksel, innlagt med observatoriemedaljongen, som har vært visittkortet til konstellasjonsfamilien i flere tiår. Til tross for mangelen på sporty innbilskhet, vurderer Omega disse nye Globemaster årskalendermodellene til en respektabel 100 meter vannmotstand.


Hver av Omegas tre nye Globemaster Annual Calendar Replika Klokker US har en unik personlighet med sin skivedesign. Den mest moderne og enkle av trioen er utvilsomt den grønne skivemodellen, som kompletterer den mer avslappede konstruksjonen i rustfritt stål med en skrånende «pai plate»-skive i en stilig grønn sunburst-finish.
Imidlertid er det overdimensjonerte, sveipende typografiske manuset til den ytre håndmånedskalaen sannsynligvis et elsk-det-eller-hat-det-element her. Noen vil kanskje hevde at det ga karakter til et ellers undervurdert utseende, mens andre kanskje tror det introduserte overarbeidet barokk til det rene moderne utseendet til en klassiker fra midten av århundret.
Men for ren skue er den fulle 18K Sedna Gold herrekopiklokken utvilsomt den foretrukne modellen. Med gullskivemaskinvare og en matchende Sedna-gull sunburst-skive, fanger denne maksimalt glitrende monokromatiske fargen opp noe av den sterke appellen til Omegas gulldesign fra 60-tallet med sin dypsvarte skivetekst og matchende svarte fyll i stedet for lumen.


Omega driver de rustfrie og tofargede modellene til denne nye Globemaster-årskalenderen med sin interne Caliber 8922 Co-Axial Automatic Annual Calendar, mens den fullstendige Sedna Gold-versjonen har en tilsvarende gullbelagt Caliber 8923.
Begge Exact Replika Klokker-urverkene er sertifisert til de strenge Master Chronometer-nøyaktighetsstandardene til tredjeparts testbyrå METAS og tilbyr en motvilje på opptil 15 000 gauss, samt en robust gangreserve på 55 timer med en slaghastighet på 25 200 bph.


De tre nye modellene i Omega Globemaster Annual Calendar-serien er utstyrt med tradisjonelle alligatorskinnstropper. For modellen i rustfritt stål valgte Omega olivengrønt skinn for å matche urskiven, mens den tofargede modellen også har en mørk okseblodrød stropp for å komplementere urskiven. For den allerede iøynefallende Sedna-gullvarianten har Omega klokelig valgt det mer konservative klassiske sorte alternativet.
Designet til den nye Omega Globemaster årskalenderen beste høykvalitets replikaklokke er en perfekt blanding av retro og moderne elementer, sammen med en rekke iøynefallende nye farger, som gir et stilig nytt liv til en av merkevarens mer overvåkede kolleksjoner .