Noen ettertanker om Storbritannia Billige Fake Omega × Se Speedmaster Moonwatch

Vi dekket den sveitsiske falske Omega × Swatch Speedmaster MoonSwatch sist onsdag kveld. Ettersom medieembargoen ble brutt av et annet nettsted, fikk vi godkjenning fra Omega- og Swatch-hovedkvarterene til å publisere noen timer før planen. Og interessen for denne klokken gikk over all forventning!

Vi hadde den beste 1:1-replikaen Omega MoonSwatch på kontoret noen dager i forveien, og de fleste av teamet vårt var utrolig begeistret for det. Men denne turen til Swatch-butikker og den enorme mengden kommentarer på artikkelen vår, Instagram-innlegget og YouTube-videoen var noe vi ikke hadde forutsett. Det ble imidlertid tydelig at øyeblikket vi publiserte vår toppkopi Omega × Swatch Speedmaster MoonSwatch praktisk gjennomgangsvideo, var den på.


MoonSwatch Madness
På denne nettsiden, vår YouTube-video og våre sosiale mediekanaler til sammen, har vi mottatt 1500+ kommentarer og teller. Det var mange positive kommentarer på det nye samarbeidet fra folk som ikke engang liker falske replika klokker av beste kvalitet. Det var også de fra andre Speedmaster-entusiaster som også er ute etter en av disse MoonSwatch-modellene. Så kom det kommentarer fra de med veldig forskjellige meninger. Mange mennesker forstår ikke samarbeidet og tror det vil skade den sveitsiske kopien av Omegas merkevareimage.

Da den britiske AAA falske Omega × Swatch Speedmaster MoonSwatch ble solgt i Swatch-butikker, gikk ting også ut av hånden veldig raskt. Det var lange køer som startet timer (eller dager) i forveien, samt en melding fra Swatch om at i stedet for to superklone replika klokker norge på nett, kunne kundene nå kun kjøpe én per person.


Det er en forskjell mellom Moonwatch og MoonSwatch
Det jeg fant spesielt interessant er at folk er redde for at det vil kannibalisere den originale billige falske Omega Speedmaster Professional Moonwatch. Men jeg har Mission to Mars-modellen i min besittelse i tillegg til en haug med originale Omega Speedmaster-klokker, jeg kan ikke se at dette skjer. Skiven til €250 MoonSwatch indikerer high-end kopi Omega og Speedmaster, ja. Men det er ikke den samme klokken du får når du kjøper den vanlige €6700 Omega Speedmaster Professional Moonwatch. Ordlyden på skiven gjør det ikke til samme produkt.

Det luksuriøse falske Omega × Swatch-samarbeidet er en Swatch. Den er laget av biokeramisk materiale (to tredjedeler keramikk, en tredjedel plast), med bare designet til den ikoniske Moonwatch. Så snart du slår MoonSwatch på håndleddet, vil du legge merke til at bruksopplevelsen ikke ligner på Moonwatch i rustfritt stål. Heller ikke kvaliteten og finishen på klokken, selvfølgelig. Igjen, klokken er en Swatch. Som en ivrig Omega Speedmaster-replika til salgs entusiast og samler, kan jeg definitivt se moroa i å eie og bruke disse collab-klokkene. De er fargerike og er bare en god fargeprøve.