New Chronomat: den store returen til denne Breitling-favoritten

Breitling Replika Swiss Movement Klokker har annonsert returen av sin ikoniske Chronomat i en hybridversjon som kombinerer action og stil for å dekke alle behov. Zoom inn på denne allsidige mekaniske kronografen for den perfekte blandingen mellom vintage og uformelt utseende.


Chronomat er ikke nytt, det er til og med en ekte referanse for Breitling Replika Klokker Reviews. Denne tocanten ble opprinnelig lansert i 1984, og har blitt tilbudt i flere versjoner, og har falt flere ganger over tid, men har aldri blitt detronisert. Det produktet som fremstod som en dristig idé på den tiden ble raskt et ekte ikon og klassiker for merkevaren.
Faktisk, for første gang, ble den kastet inn i en verden der kvarts-klokker regjerer. Dermed snudde denne mekaniske høykvalitets Breitling-replikaen alt opp ned, gravert med en ny klokkekode, og etablerte Breitling som produsent av overlegne mekaniske kronografer.


Cheap Breitling Chronomat Replika-kolleksjonen er en velfortjent hyllest til denne oppsiktsvekkende klokken som gjenkobler oss med arven vår mer enn noen annen.
Gjennom hele utviklingen har Chronomat alltid beholdt gjenkjennelige elementer. Nemlig den løkformede kronen, ridderens insignier på den roterende rammen, og Fake Breitling Klokker Rouleaux-armbåndet lukket med en foldespenne. Opprinnelig en favoritt blant piloter, begynte den å appellere til et bredere publikum med sin sporty-chic stil og allsidighet, ikke bare begrenset til eksperter, men også se-entusiaster, den vanlige mannen.
1:1 Breitling Replika Klokker Norge ser ut til å ville skape en uhemmet klokke som er komfortabel overalt. Enten det er for en glam-kveld, eller i hverdagen, på kontoret og eventyrene til moderne menn og kvinner.


På disse nye Chronomatene la vi raskt merke til nøkkelelementene nevnt ovenfor. Skiven viser tiden med SuperLuminova-behandlede visere og en rød sekundviser (bortsett fra Frecce Tricolori Limited Edition). Hver klokke er utstyrt med det interne Breitling første eksemplaret Caliber 01, som tilbyr en optimal gangreserve på 70 timer. Alt takket være COSC Observatory-sertifisering og vanntetthet til 200 m (20 ATM).
For enhver smak tilbyr Chronomat forskjellige stiler, med et utvalg av vakre urskiver (sølv, kobber, svart eller blå) og kontrasterende kronografer (svart eller sølv).
I tillegg til klassikerne inkluderer kolleksjonen Breitling Super Clone Bentley i samarbeid med det anerkjente luksusbilmerket, som hyller Patrol med samme navn og inspirerer Chronomat. Den første har en grønn urskive og svarte kronograftellere, mens den andre har en blå urskive og tone-i-tone underskiver.


Breitling tilbyr også et fint utvalg av metaller til klokken, enten hellakkert i rustfritt stål eller med rødt gulldetaljer.
Med disse nye Chronomatene nekter Breitling kopiklokker på nettet å gå på akkord mellom eleganse, allsidighet og teknologi. Merket tilbyr alle håndledd en luksusklokke som er lett å ha på seg i enhver situasjon.