Matchende replika-klokker lager de beste gavene

Gavesesongen er over oss, og du vet hva som er bedre enn å pakke ut en luksuriøs kopiklokke? Å få et koordinerende par klokker å dele med din bedre halvdel, selvfølgelig!

Patek Philippe Calatrava Pilot reisetid

Det perfekte settet for jet-set-paret, denne duoen av rosegull Patek Philippe Calatrava Pilot Travel Time falske klokker er i hovedsak de samme bortsett fra størrelsene. Ref. 5524 for ham måler en sjenerøs 42mm kasse mens ref. 7234 for henne måler en mer behersket 37,5 mm. Inne i Calatrava Pilot Travel-veskene er brune urskiver med overdimensjonerte midtvisere – inkludert én 12-timersviser for lokal tid og én 24-timersviser for hjemmetid – som peker på store og lysende tall.

Huplot Classic Physion Orlinski

Klassiske Fusion Orlinski replika klokker er kledd i kunstnerens dramatiske linjer som består av flotte fasetter og dristige faser, og har 40 mm urkasse i enten titan eller King Gold og med eller uten diamanter. Velg et par i de samme metallene for å være fullstendig koordinerte eller i kontrasterende, slik at du kan bytte når stemningen slår til. Uansett hvilken vei du går, er dette moderne kjolekopiklokker som gir litt kant.