Luksusreplika Panerai gir et gullpreg til Luminor Due-familien

Asyntese av sofistikert eleganse, historiske røtter og italiensk design, siden 2016 har Luxury Replica Klokker Luminor Due vært det håndgripelige uttrykket for Panerais ustanselige teknisk-estetiske utvikling. I dag blir Luminor Due-42mm til gull med Panerai Goldtech i sentrum.

Dekselet, rammen, Safety LockTM-kronebeskyttelsen, baksiden og spennen er laget av alkymi-lignende fusjoner av Panerai Replica Klokker  en spesiell 18-karat gulllegering med en original sammensetning som er kjent for sin høye andel kobber samt tilstedeværelsen av platina.

Den har et mekanisk urverk med automatisk oppvikling og oppfyller kravet om å være svært praktisk og egnet til hverdagsbruk, samtidig som den er en kopiklokke som er visuelt suveren.


Klokken driver den nye P.900 Calibre, som passer perfekt inn i den lille størrelsen på Luminor Due-dekselet. Synlig gjennom safirkrystall-ryggen, med sin tykkelse på bare 4,2 mm er den i dag en av Panerais tynneste automatiske bevegelser.

Vannbestandig til 3 bar, de nye Panerai Luminor Due – 42 mm falske klokker leveres med en utskiftbar alligatorskinnrem utstyrt med Quick Release System og en Panerai GoldtechTM låsespenne. Stroppen kommer i sort med ton-i-ton-søm eller mørkebrun med beige-søm.