Luksus sveitsiske Patek Philippe replika klokker

Den sveitsiske kopien Nautilus ref. 5980 har duoen av pushere på kofferten som er tradisjonell for de fleste kronografer, urskiven er smart utformet for å kun inkludere en underskive som passer til både en medgått minutter og timer-registrering. Komprimering av kronograffunksjonene til ett register gir nok plass til datovinduet klokken 3.

Det er for tiden tre versjoner av Luxury Nautilus Chronograph ref. 5980, helrosa gull, rosa gull med lærreim, og tofarget rosa gull og rustfritt stål, alt vanntett ned til 120 meter og fungerer med en effektreserve på 45 – 55 timer.

Patek Philippe Replica Klokker Nautilus Travel Time Chronograph ref. 5900 ble lagt til samlingen i 2014 som en videreutvikling av ref. 5980. Sammen med kronograffunksjonen er ref. 5900 har også den praktiske reisetidskomplikasjonen. Reisetiden er Patek Philippes tilnærming til en dobbel tidsklokke med både lokale og referansetidstimevisere plassert i midten der sistnevnte er skjelettisert for differensiering.

Eksklusivt tilgjengelig i rustfritt stål, måler AAA Fake Replika Klokker 5990/1A-dekselet 40,5 mm i diameter, utstyrt med et par kronografskyvere til høyre og et par skyvere til venstre for å hoppe timeviseren i trinn på én time.