KNOCK OFF OMEGA SEAMASTER DIVER 300M NEKTON ANMELDELSE

Lavt i august 2020 har Omega oppdatert en Omega Seamaster Diver 300M Nekton-klokke. Noen klokkemerker slipper aldri samarbeid eller klokker i begrenset opplag, men Omega er et unntak fra regelen. Fordi Omega er et sveitsisk klokkemerke som alltid er opptatt av å gi ut ulike samarbeid eller replika klokker norge i begrenset opplag. De vanlige er James Bond dykkerklokke og måneklokke. Klokken omtalt i denne artikkelen feirer Omegas partnerskap med den ideelle forskningsstiftelsen Nekton.

Nekton
Nekton er en ikke-for-profit forskningsstiftelse som er ledende i Storbritannia. Den ideelle foreningen tror på den vitale betydningen av marin bevaring og har opprettet First Descent-prosjektet i 2019. Med støtte fra Omega vil «First Descent»-prosjektet fortsette i 2020. Nektons ansatte gjør sitt for å beskytte indianerne Havets marine økosystem. I tillegg er målet å ha 30 % av prosjektet ferdigstilt innen 2030. Begrenset opplag eller kollaborative knock off-klokker vil ikke bare generere høyere inntjening for Omega, men vil også legge til flere alternativer for kundene. Uansett, Omega fremmer veldedighet og andre verdige formål.

Dekselmålene på knock off Omega Seamaster 300M Nekton-klokkene er de samme som de andre dykkerne i samlingen, med en diameter på 42 mm og en høyde på 13,5 mm. Og denne saken er fortsatt laget av rustfritt stål. Dekselet har fortsatt en signatur heliumventil ved 10-tiden og en tradisjonell harpe-lus klokken 3. Det som gjør det annerledes er rammen. Denne gangen, i stedet for en ramme i hvitt gull, har Omega valgt en titanramme av klasse 5. Grad 5 titan har fordelen av å være anløpende og korrosjonsbestandig. Den frostede rammen bruker laser-etsede tall.

Slå
Skiven til Omega Seamaster 300M Nekton kopiklokker er også særegen. Omega Nekton-klokker unngår polerte urskiver til fordel for jevne, matte overflater. Imidlertid har skiven fortsatt det berømte bølgeformede relieffet inni og er laget av ZrO2. Lollipop-sekundviseren tilsvarer «Seamaster» klokken 12, begge i rødt. Det er ikke noe datovindu i skiven, men dette er en attraktiv detalj. De fleste vil velge å bekrefte datoen på sin iPhone. Safirkrystall-dekselet som beskytter urskiven er også antirefleks.

Omega Seamaster 300M Nekton AAA-klokker er drevet av NO.8806-urverket. Ikke bare har den nøyaktighet utover COSC-sertifisering, den er også antimagnetisk med 15 000 gauss. Så ikke bare gir denne bevegelsen høy ytelse, den har også et luksuriøst utseende. Den solide dekselet i rustfritt stål har spredte Genève-bølger, og i midten er nedsenkbaren kalt Seamaster 2. For stroppen har du valget mellom rustfritt stål (210.30.42.20.01.002) og gummi (210.32.42.20.01.002). Det berømte 9-rads armbåndet er en sporty variant av en dykkerklokke. Men mange foretrekker den svarte gummistroppen fordi den gjenspeiler urskiven og har en mer sporty følelse.