Kjøp Panerai Luminor Marina 1950 3 Days Automatic Replica Klokker

Selv om Panerai-replika er kjent for sine store klokker, er det mange tynne replika-klokker å velge mellom, for eksempel luminor due-serien og luminor Marina 1950 3-dagers automatiske replika klokker med den slanke tilpassede evolusjonen s.9010 bevegelsen til enheten s. 9000. Da det automatiske armbåndsuret luminor Marina 1950 3 dager ble lansert for første gang i fjor, ble fem modeller klargjort, med 42 eller 44 mM urkasse, hvit eller svart urskive, skinnfôr eller krokodilleskinnrem. I år har merket lagt til to nye modeller av raffinerte stålkjedebelter, nemlig pam00722 med en bredde på 42 mm og pam00723 med en bredde på 44 mm.

Panerai Luminor Marina 1950 3 Days Automatic Replica Klokker kommer ned i en sammenhengende linje med det iboende arbeidsdesignet, og fokuset er naturligvis på kjedebeltet. Den er laget av AISI 316L fint stål og formen har blitt redesignet. Det er ikke vanskelig å finne at kjettingleddet er utstyrt med buemønster, som gjenspeiler den klassiske brobeskyttelsesanordningen til lyskassen. Samtidig hyller den den første fine stålklokkekjeden i 1999. Kjedebeltets ledd er ispedd vekselvis polerings- og frostingseffekter, som reflekterer hverandre med den frostede urkassen og den polerte ringen. Den nydesignede klokkekjeden ser tykk og tykk ut, men den er faktisk lettere enn kjederemmen lansert av merket tidligere, som matches med sin tynne kasse.

Faktisk, etter at luminor Marina 1950 3 dagers automatisk replika-klokke er utstyrt med et p.9010-verk, kan urkassen med en diameter på 42 mm tynnes med nesten 3 mm til 13,2 mm, mens tykkelsen på 44 mm-modellen bare er 15,6 mm. I tillegg trenger ikke bunndekselet lenger å stikke ut av etuiet for å imøtekomme bevegelsen. I det hele tatt er ikke replika-klokken tynn, og vekten er 12 % lettere. Det er naturlig nok mer behagelig å ha på seg.


P.9010-bevegelsen, en viktig bidragsyter til vekttapet, er forbedret basert på p.9000-bevegelsen. Den mest åpenbare forskjellen mellom de to er at balansehjulskinnen er designet fra en arm til to armer, noe som gjør balansehjuldriften mer stabil. 9010 er også utviklet og produsert av Panerai. Den har en liten trenåls- og kalendervisningsfunksjon. Den er utstyrt med en andre stoppanordning. Den kan justere timeviseren uavhengig. Selv datovisningen vil bli korrigert samtidig. Det er veldig praktisk å kalibrere tiden. Urverket er utstyrt med toveis vikling Tuo og dobbel fjærtrommel, som kan lagre strøm i opptil tre dager. Svingfrekvensen er 28800 ganger i timen.

I tillegg til de forskjellige størrelsene på de to kopiklokkene, er det en annen forskjell, det vil si den vanntette dybden. Den vanntette dybden til pam00722 er 100m, mens den til pam00723 er 300m, med en forskjell på 200m. Imidlertid tror jeg de fleste ikke bryr seg så mye om det. Denne klokken er forøvrig utstyrt med Panerai patenterte system. Du kan enkelt bytte ut replika-klokkeremmen ved å trykke på den lille knappen nederst på øret med det vedlagte spesialverktøyet, noe som betyr at du etter du har kjøpt denne kjederemmen fortsatt kan bytte til andre klokkeremmer som du vil. Prisen på pam00722 er $185, mens prisen på pam00723 er $180.