Herre 43,5 mm Replika Breitling Chronomat 44 ABO110 Black Baton Dial anmeldelse

Noen ganger er alt du trenger et eksepsjonelt ur for å føle deg komplett. En som vil hjelpe deg med å planlegge dine daglige aktiviteter og komplettere antrekket ditt også. Hvis du leter etter et slikt tilbehør, er replikaen Breitling Chronomat 44-klokke verktøyet for deg. Det vil ikke tiltrekke seg for mye oppmerksomhet mot deg og vil dermed ikke få følelsen av at mye av plassen din ble inntrengt. Hvis du er en sjenert karakter, vedder jeg på at du forstår hva jeg mener nøyaktig.

Denne knockoffen er et vakkert luksusur hvis funksjonalitet er ekstrem. Den er stor, og dens generelle design gjør den til en bemerkelsesverdig herreklokke. Alt ved klokken ser akkurat ut som originalen og er dermed mye verdt å kjøpe.

Spesifikasjoner
Noen ganger kan en enkel feil ved å ikke sjekke gjennom funksjonene til en kopiklokke koste deg dyrt. Det klokeste du kan gjøre før du bestemmer deg for å kjøpe eller ikke, er å først gå gjennom faktorene som gjør at en slik klokke er verdt pengene dine. Sørg også for at du kjøper fra pålitelige forhandlere for å unngå sjanser til å kaste bort dine hardt opptjente penger til et uverdig ur

Når det er sagt, her er funksjonene til 44 mm Breitling Chronomat Replika Klokker som gjør det verdt pengene dine.

Urskiven
Denne knockoffen har en svart batongskive med kontrasterende hvite timemarkører og timevisere. Kontrasten gjør det lettere for deg å sjekke tiden på klokken din selv i dårlig opplyste rom eller i mørket.

Breitling B-logoen kommer plassert ved 12-timersmarkøren som gir kopien autentisitet. Også navnet Breitling er trykt på innsiden av skiven som imiterer originalen. Mellom timemarkør 4 og 5 er en datoåpning som matcher urskiven som gir klokken et klassisk utseende.

En annen viktig funksjon på skiven er de tre kronografene som er plassert på klokken 6,9 og 12. De har indeksene 10,20,30 ved klokken 3, 3,6,9 klokken 6 og 20,40 60 ved klokken 9. Disse skivene har en svart over hvit farge.

Urskiven er dekket med en krystallsafir som gjør dette uret ganske fantastisk.

Saken
Dekselet til Replika Breitling Chronomat 44 Klokker laget av rustfritt stål, gir den et distinkt og prestisjefylt utseende. Dekselet har en kuppelformet krone som hjelper deg med å stille inn tid og dato nøyaktig. I tillegg til at pusherne på dekselet bidrar til å gi klokken sin originalitet, ellers er de ikke funksjonelle i det hele tatt på kopien.

Størrelsen på etuiet er 43,5 mm stort nok, ideelt og gir det maskuline detaljer. Kronen omslutter også klokken som gjør den vanntett ned til rundt 20 meter. Unngå imidlertid å utsette kopien for mye vann da den raskt kan bli skadet.

Bezel
Rammen på denne knockoffen er rund i form og har en teller på 60 minutter. Den indre rammen har en Tacky Master-skala som vanligvis brukes til å måle gjennomsnittshastigheten på opptil 500 miles per time i den originale Breitling-klokken. I kopien er det bare en dekorasjon ment å gjøre det vanskelig for folk å skille mellom de to.

Bevegelse
Replikaen har en automatisk bevegelse som gjør at du kan bruke den uten å vikle den fra tid til annen så lenge du bruker den regelmessig. Handlingen hjelper også med å holde detaljene på klokken din nøyaktige. En eksklusiv funksjon som dette gjør klokken ganske luksuriøs.

Stroppen
Klokken har en svart lærreim. Det faktum at skinnet gjør den slitesterk og prestisjefylt. Denne stroppen sitter perfekt på håndleddet og gjør den attraktiv. Låsen har Breitling-logoen og gir mulighet for noen justeringer. Klokken passer derfor komfortabelt på brukeren til tross for den store størrelsen.