Et par Cartier-klokker med høy komplikasjon

Høy komplikasjon Cartier klokker
Mens Cartier kan være kjent for å lage elegante replikaklokker som prioriterer design og stil fremfor mekanisk kompleksitet, har merket sett noen alvorlige komplikasjoner det siste tiåret eller så. Her er to svært kompliserte Cartier-klokker, Rotonde de Cartier Skeleton Flying Tourbillon og Rotonde de Cartier Flying Tourbillon Cadran Love, som viser urmakerens engasjement for haute horlogerie.


Cartier Fine urmakeri
Ikke bare gir urmakere komplekse komplikasjoner (komplikasjoner er en hvilken som helst funksjon på en klokke som går utover tidsangivelsen), slik som turbilloner, evigvarende kalendere, minuttrepeatere osv., men Cartier masseproduserer dem internt. Produksjonsanlegget i La Chaux-de-Fonds eller verkstedet i Genève.
I tillegg driver Cartier Replika Klokker Reviews også noen fascinerende kreative og teknisk imponerende komplikasjoner, som Astrotourbillon, Earth and Moon, Astrocalendaire og Astrorégulateur.
Rotonde de Cartier Skeleton Flying Tourbillon
Det rosa gullet Rotonde de Cartier Skeleton Flying Tourbillon (W1580046) debuterte i 2011, ett år etter introduksjonen av den første versjonen i hvitt gull. Høykvalitets Cartier Replika-klokken har en sjenerøs størrelse på 45 mm. Pluss, satt inn i den rosa gullkronen er signaturen cabochon-cut blå safir.


Rotonde Skeleton Flying Tourbillon
Den spektakulære skivearkitekturen er sentral for appellen til Rotonde de Cartier Skeleton Flying Tourbillon. På en smart måte kuttet Cartier kantene på den interne Caliber 9455 MC på en slik måte at bevegelsesbroene også tjener til å vise de karakteristiske romertallene som er karakteristiske for Cartier Replika Klokker Swiss Movement. Under de blåblå stål-sverd-formede viserne på skiven sitter den flygende tourbillon-mekanismen, komplett med en «C»-formet logovogn.


In-House Cartier Caliber 9455 MC Movement
Selv om mye av den mekaniske bevegelsen kan sees fra urskiven takket være den skjelettiserte strukturen, snu Rotonde de Cartier Skeleton Flying Tourbillon rundt og du vil se enda flere tannhjul, juveler og skruer.
Rotonde Flying Tourbillon Cadran Lové
Deretter ser vi på Fake Cartier Klokker Sale høykompleksitetsklokke er Rotonde de Cartier Flying Tourbillon Cadran Love i hvitt gull (W1556214). Denne klokken ble lansert i 2012, og har en stor 46,2 mm urkasse i 18 karat hvitt gull med en klassisk Cartier-bead krone med en cabochonskjært safir.
«Cadran Lové» er den franske betegnelsen for «kveilet urskive», og refererer direkte til den skiferfargede galvaniserte guillocheskiven med det kveilede mønsteret. Rotonde de Cartier flygende tourbillon har et dynamisk off-center rutenett av romertall (også i 18k hvitt gull), og etterlater akkurat passe mengde plass til tiden og de flygende tourbillon subdials. Blånede stålvisere indikerer timer og minutter, mens det C-formede tourbillon-buret indikerer sekundene.


Som drivkraft for Rotonde de Cartier flygende tourbillon er den interne Caliber 9458 MC, også med Poinçon de Genève-stemplet. Den håndviklede bevegelsen tilbyr en 50-timers gangreserve og kan sees gjennom den gjennomsiktige safirkrystall-dekselet. Kompletterer den komplekse Cartier Replika Klokker Ebay-stilen er den klassiske svarte alligatorremmen med dobbel justerbar hvitt gull-foldelås.
Begge de billigste Cartier Replika klokkene er laget i 18 karat hvitt gull, begge har et internt urverk med Seal of Geneva, og begge fremstår med kompleks mekanikk, som beviser at klokken virkelig er et mesterverk av klassisk Tank, sporty Santos, strippet -down drives, og en glamorøs Panthere. Det er også en seriøs haute horlogerie-side.