EN KOMBINASJON AV RETRO OG MODERNE, PANERAI LUMINOR 8 DAGER PAM00590 FAKE UR

Vi har vært vitne til den vellykkede utviklingen av Panerai de siste årene. Selv om den ikke produserer dameklokker, kan ingen erstatte dens posisjon i denne bransjen. Panerai liker å legge til moderne funksjoner til retrolooken. For eksempel, Panerai Luminor PAM00590 replika som skal introduseres i dag.

Blant de mange replika klokker fra Panerai er kassestørrelsen til PAM00590 relativt liten, bare 44MM. Dekselet i polert rustfritt stål er kombinert med en børstet kronebeskyttelse. Denne dykkerklokken fra Panerai har en vanntett dybde på 300M.
Panerai Luminor 8 Days PAM00590 bruker et internt P.5000-verk. Denne bevegelsen har to fordeler. Den første fordelen er KIF Parechoc anti-sjokkfunksjon. Den andre fordelen er den ultralange kraftreserven. 8 dager (192 timer) med uavbrutt strøm er også det største salgsargumentet for denne falske Panerai Luminor-klokken.

Denne kopien av Panerai Luminor-klokken er også assosiert med den italienske marinen. Vi kan se en torpedo i midten av bunndekselet i rustfritt stål. Dette er en angrepsmetode som brukes av den italienske marinen i krig. Den ubehandlede brune lærremmen er det som ser mest retro ut. Selv om dette er en helt ny stropp, ser den ut til å ha lidd mye.

Urskivens design og layout er det samme som alle Panerai Luminor replika klokker. Den uavhengige stoppeklokken er plassert klokken ni. Men tidsskalaen klokken tre ble erstattet av ordene «8 Giorni Brevettato». Betydningen av denne tekstsirkelen er 8-dagers strømreserveverdi, som forteller deg egenskapene til denne kopiklokken på den mest intuitive måten.

Ingen av Panerai-kolleksjonene er uviktige. Så replikaer av Panerai Luminor klokker er selvfølgelig Panerais ikoniske produkter. Dette er en klokke som er lojal mot den mest originale nautiske ånden. Injiserer ny vitalitet Panerai Luminor 8 Days PAM00590 kopiklokke er et godt valg.