De nye Ballon Bleu de Cartier 40 mm kloneklokkene med utskiftbart armbåndssystem

I en verden dominert av runde klokker har Cartier Clone alltid vært en liten outsider, med sin resolutte ikke-sirkulære kassedesign har oppnådd stor suksess, inkludert Tank, Crash, Tonneau og Cloche.

Selv om denne klokken er rund, er den utvilsomt Cartier. Cartier lanserte en 40 mm versjon av Cartier Blue Balloon, oppgraderte armbåndet og låsen.

2021 Ballon Bleu de Cartier Exact replika klokker 40 mm urkasse beholder samme kassedesign som den andre Ballon Bleu-serien. Dette betyr at det er en høypolert rund klokke med en kuppelformet ramme og ganske korte ører som lett kan bæres selv på mindre håndledd. Rammen smelter sømløst sammen til en kronebeskytter som fullstendig omgir kronen. Kronen er innlagt med en cabochon spinell og perler på omkretsen for enkel betjening.

Urskiven er i metalliske sølvtoner, med flinqué guilloche-mønstre som ruller utover fra kanondrevet. Timemarkørene for minutter og romertall er trykt i svart på en hevet bane med en solbrun finish.

Datovinduet er lite og ovalt, veldig egnet for den buede Ballon Bleu, og strekker seg nedover fra skiven. Plasseringen av datohjulet vekk fra periferien av urskiven viser imidlertid tydelig at det interne 1847 MC-urverket er litt mindre for Cartier replika-ur-porselenkassen, men urskiven til kronestrukturen gjør dette mindre åpenbart.

De ulike finishene på de ulike urskiveelementene gjør at sølvskiven ser blid ut. Den «hemmelige signaturen» gjemt i romertallet 7 er en mye verdsatt velstand. Til slutt, på typisk Cartier-vis, er de sverdformede time- og minuttviserne laget av blått stål.

1847 MC-urverket i en 12,45 mm tykk kasse kan gi 30 meter vannmotstand. Dette er Cartier Replika Klokker Ebay hoved selvlaget urverk med en 40-timers gangreserve og 28 800 vibrasjoner per time.

Cartier er ikke bare kjent for sin ikoniske kasseform, men også for utviklingen av den første foldespennen. Å fremheve ikke bare designet til selve klokken, men også utformingen av dens perifere tilbehør er en annen funksjon som gjør gullsmeden så spesiell.

Alligatorskinnremmen og det matchende metallarmbåndet er sømløst integrert i stroppen og kan nå fjernes uten bruk av verktøy – metallremmen går gjennom en proprietær hurtigutløsende endekjede, og alligatorskinnremmen bruker en trekkfjær. spak. En hyllest til Cheapest Cartier Replika Klokker-merkets første foldespenne, lærremmen er utstyrt med en enkeltfoldet dobbelutløser foldespenne, med merkets ikoniske C-formede spenne. Som de fleste moderne sammenleggbare spenner, er «halen» på stroppen gjemt under spennen.

40 mm Ballon Bleu de Cartier vil være tilgjengelig i rustfritt stål og 18k rosa gull. Edelmetallstilen er den samme som stålstilen, bortsett fra kassemetallet.