Cartier Santos replika klokker med kronografer og et lysende skjelett

Cartier Santos de Cartier Chronograph i stål og gult gull
Hver nye Cartier Replika Klokker er assosiert med Santos-Dumont Aviation-temaet. Tilgjengelig i rosa gull, gull og stål, samt stål og svart DLC, er Santos de Cartier Chronograph inspirert av flyhastighetsrekordene laget av Santos-Dumont, den tidligste av disse dateres tilbake til 1906. Disse enhetene brukes til å time disse hastighetene. Dekselet har en karakteristisk avrundet firkantet form og er tilgjengelig i to størrelser, som Cartier kaller Large (35,1 mm x 45,9 mm) og Extra Large (39,8 mm x 47,5 mm).


Dens ergonomiske form er nøye utformet for å inkludere en start-stopp kronografskyver ved 9-tiden; tilbakestillingsskyveren er integrert direkte i kronen. Urskiven har en klassisk tricompax-design med subdials klokken 3, 6 og 9, et datovindu klokken 6 og berømte romerske timetall omgitt av minuttmarkører.
Cartier Santos de Cartier Chronograph i rosa gull og grå lærreim
Inne i klokken er en Caliber 1904-CH MC laget internt av Cartier, med sin integrerte kronograffunksjon drevet av et system med søylehjul, vertikal clutch og lineær tilbakestillingshammer. Den selvopptrekkende bevegelsen har en 48-timers gangreserve og slår med 28 800 vph.
Montert på alligator- eller gummistropper, stål- eller gullarmbånd, har disse Cartier Copy-klokkene Cartiers patenterte QuickSwitch-system for enkelt reimskifte, og det patenterte SmartLink-størrelsesjusteringssystemet for enkel fjerning fra armbåndet uten verktøykobling for å justere størrelsen.


Cartier Santos de Cartier Chronograph i stål og svart DLC på alligatorstropp
Klokkens skjelettiserte bevegelsesbroer gjenspeiler disse bylysene og er malt med Super-LumiNova, som er usynlig om dagen, men lyser grønt om natten. I likhet med de billigste Cartier Replika-skjelettene før – inkludert Santos-modellen som debuterte i fjor, om enn uten forbedrede lysegenskaper – er broene formet for å danne store romertall («III», «VI», «IX» og «XII») , Representerer hovedtidsangivelsen.


Cartier Santos de Cartier Skjelettklokke Noctambule, opplyst
Denne Santos Luminous Replika Klokker har en 39,8 mm kasse i rustfritt stål med ADLC-belegg, en Cartier Caliber 9612 MC, manuell oppvikling og en 72-timers gangreserve. Tilgjengelig på en svart eller grå lærreim for et nattlig utseende, kommer denne klokken med samme QuickSwitch-utstyrte kronografmodell.