Cartier Privé Tank Asymmetrical Kopi Klokker Collection

Kopier Cartier Privé Tank Asymétrique er en av de mer fasjonable klokkene i Cartier-serien. Cartier er kjent for å gjøre rare og interessante ting med klokker for å skape nye motetrender eller designstiler.


Denne klokken fokuserer bare på én ting: dekorativ kunst. I dette tilfellet, bokstavelig talt, har den firkantede formen til en vanlig tank fått et nytt perspektiv på livet.

De tre knastene på denne klokken er unike deler av de originale Super clone Tank Asymétrique klokkene til salgs, som ble introdusert i 1936 og noen ganger kalles Parallélogramme.


Seks versjoner av Tank Asymétrique er i salg. Tre av dem har enkle urskiver og noe solskinnspolering. Alle tre klokkene har gull, rosa gull eller platina bokser.

Hver replika klokker norge Kina er utstyrt med et 1917 MC manuell opptrekksverk med en 38-timers gangreserve. Dimensjonene på selve boksen er 47,15 mm x 26,2 mm x 6,38 mm.


Cartier-kopier billig ebay skjelettisert urskive avslører den håndviklede 9623 MC-bevegelsen, som har blitt vippet i en vinkel for å tilpasse seg formen på etuiet. Dette urverket er ikke en skjelettversjon av 1917 MC i versjonen med solid skive.

For eksempel har den en slaghastighet på 4 Hz og en gangreserve på 48 timer. Dette betyr også at den totale tykkelsen på de hule AAA cartier replica klokker uk er litt tykkere med 7,82 mm, men lengden og bredden forblir den samme. Du kan kjøpe en rose gull, platina eller platina klokke med diamanter.