Cartier Drive De Cartier Moon Phases Replika

Cartier har lagt til to nye modeller med Cartier Drive de Cartier Moon Phases-klokken og Drive-de-Cartier Extra-Flat. De første inntrykkene her er at Cheap Cartier Replika Moon Phases presenterer et fint nok, men ganske åpenbart, stål- eller gullalternativ som gir variasjon til samlingen og differensierer seg nok til at det er akkurat passe for noen, og for andre kan det ganske enkelt fremkalle et «hvorfor ikke?» Drive-De-Cartier Extra-Flat ser imidlertid elegant og sexy ut. På en måte føler jeg at Drive-de-Cartier Extra-Flat oppnår det som Drive de Cartier Replika-linjen skal være hele tiden. Fangsten? Den er kun tilgjengelig i hvitt eller rosa gull.

Drive de Cartier Moon Phases-klokken opprettholder den 40 mm x 41 mm puteformede urkassen og er laget i enten stål eller 18 karat rosegull. På sistnevnte er den åttekantede kronen også laget av 18k rosegull og begge modellene er toppet med safir. To hvite stålhender glir gjennom guilloché-skiven med klassiske romertall. Klokken 6 har du månefasen i delkomponenten, og jeg kan allerede fortelle at teksten etter «AUTOMATIC» kommer til å «drive» noen mennesker til vanvidd. Mest sannsynlig er det fordi Cartier Replika Klokker ikke ønsket en plutselig oppløsning av de bittesmå markørene på den indre skiven, og fordi mangelen på et sekund er vanlig med kvartsbiter. Den hvite plassen ville virke veldig trang, men dette er den eneste klokken i linjen som har lagt til denne teksten, og alle modellene i linjen inneholder automatiske bevegelser. Kanskje det estetiske valget trumfer noe annet.

Replika Klokker har komplikasjonen som forklarer månens sykluser og beskrives som «astronomisk» ved at den bare trenger å justeres én dag hvert 125. år – så ta vare på bruksanvisningen til barnebarna dine. Drive de Cartiers månefaser har husets nye 1904-LU MC automatiske vikling som opererer på 28 800 Hz og har en 48-timers gangreserve.

Drive de Cartier Moon Phases-klokken har komplikasjonen som forklarer månens sykluser og beskrives som «astronomisk» ved at den bare trenger å justeres for én dag hvert 125. år – så ta vare på bruksanvisningen for dine små -barn. Drive Moon Phases fra Cheap Replika Klokker har husets nye 1904-LU MC automatiske vikling som opererer på 28 800 Hz og har en 48-timers gangreserve.

Jeg tror at hvis det er ett ord som Cartier streber etter å utvikle dette stykket på, så er det «tidløst». Tross alt, uansett hva du måtte synes om Tank- og Santos-klokker, er det ingen uenighet med deres tidløse appell. Jeg tror ikke Cartier er der ennå, men det er ikke en hard kritikk, og snarere at jeg synes merket er på rett vei. Hvis Replika Montre Extra-Flat er et glimt av hvor de er på vei, ser jeg frem til SIHH 2018 og hva de har å tilby da.