Breitling Avenger II Seawolf Replika Klokker Review

Den nyeste SuperOcean-serien, som kommer i omtrent 5 forskjellige størrelser tror jeg, Seawolf er et beist på 45 mm og 55 meter i lengde. I motsetning til mange klokker med disse dimensjonene, slites Breitling Seawolf Replika Klokker US virkelig mindre, og også mer komfortabel.


På grunn av separasjonen mellom dekselet, rammen og baksiden av dekselet, slites den ikke som en tykk puck på håndleddet, og selv om den definitivt er 18,4 mm, føles den ikke som sådan. En stor grunn til tykkelsen er de hele 3000 meterne med vanntetthet, som hvis jeg skal være ærlig, vil denne Luxury Fake Klokker sannsynligvis aldri se 20 meter hvis det.
Exact Replika Breitling gjør Seawolf med en annen urskive også, kalt stafettskiven, og det er en mye renere versjon av denne klokken, og den har også mer lume.


På grunn av det doble AR-belegget kan det til tider gjøre det vanskelig å se den sanne fargen på denne skiven, som Top Swiss Replika Breitling omtaler som antrasittgrå. Også tilgjengelig i den gule i ansiktet og en slående kulsort.