Billig Breitling Replika Chronomat 44 Blacksteel

Billige Breitling Replika klokker lanserte den første BlackSteel-klokken i 2012, og velkjent i flyindustrien for sitt merke gjennom årene har vært introduksjonen av et slikt klokkemerke. Nesten alle klokkefamilier tilbyr nå minst én Blacksteel-behandling, inkludert Navitimer, Navitimer Cosmonaut, Colt, Avenger II og Super Avenger Avenger Seawolf-versjonen.

Jeg har lenge vært misunnelig på Blacksteel-modellklokken, fikk endelig muligheten til å sette på disse delene i løpet av noen uker. Enda bedre, modellen mottatt er en av Breitlings mest representative og historiske betydningssamlinger, nemlig Chronomat, snarere enn den store overdimensjonerte 44 mm-versjonen.
I bakgrunnen ble Breitling Chronomat moderne versjon av 100-årsjubileet Breitling grunnlagt i 1984. Det er en av de viktigste milepælene Breitling klokker, den originale Chronomat-debuten i 1941, fra nå av er rammenavnet Circular glidelinjal et vanlig element i Breitling Navitimer-klokken i dag, til tross for at dagens Chronomats ikke eksisterer. 1984 modifisert versjon av enveis skralleramme og 9:00 12,3,6 introdusert ikonisk beacon-pilot. Selv om jeg forstår Navitimer i de mange versjonene, liker jeg ett aspekt. relativt enkel tricompax-skive.

Denne situasjonen er rent Breitling – kampsport menn og, diameter 44 mm, tykkelse mm 16,95. I kontur, fra kronen og klem på skyvestangsiden av timeren, projiserer den et sterkt utseende, hvis du myser til fantasien din, er det som instruksjoner for å stille artilleri. Dette er selvfølgelig et svart stålelement Breitling Chronomat Replika Montre Replika Montre glatt fullføringshjelp, som har noe glitrende blitsbelysning.

For slike fly-inspirerte klokker, den tornete retningskanten som dykkerklokken, men ikke begge er vanskelig, ville det være mer praktisk for piloter – selv om jeg ikke planlegger å komme inn i cockpiten uansett. det er lettere å gripe og snu klaffen. Det er et innsettingspunkt, fylt med den samme viseren og super Khaki LumiNova 12 o’clock-pekere på etiketten, det er lett å forstå hvordan man tilbakestiller i den svarte rammen. Roterende ramme gir raskt en hyggelig buzz, bestående av flere klikk, bringer en liten motor. fem-minutters intervall mellom modelltypen på rammen av de arabiske tallene som markerer pilotetiketten, er en annen god militære midler, innebygd i svart gummi, når fingeren på overflaten av rammen, vil de gi taktil. Vær oppmerksom på detaljvarselet: en liten kursiv «B» av Billige Breitling Replica vises på kantsiden, delikat gravering 11:55-12:00.

Om de små hettene: de er firkantede uten grunn jeg kan se, men uansett fungerer de bra, urskiven gir visuell interesse og fanget smart opp mesteparten av formen til den digitale rammen og rytteretikettene. Breitling-logoen nederst på trekantindeksen steg klokken tolv, «B»-logomerket dannet en annenhånds motvektskronograf.
Breitling Replica armbånd viser, det ser ut til å være en svart gummibase, dekket med en passende grov, solid svart tekstil. Dette er utvilsomt utseendet til en brutal militærklare piloter, jern laget av Blackstone og gravert med Breitling-vingemerket. Det gjør klokken veldig behagelig på håndleddet, selv om det er enklere enn å ha på seg fritidsklær, ikke i dress.