Beste TAG Heuer Replika avslører Carrera Green Special Klokker

Den nyeste grønne urskivedesignen til TAG Heuer-merket bringer en dyp og raffinert tone til retrostilen Best Replika Klokker Carrera kronografserien, og gir en sjarmerende match mellom retro og moderne estetiske ledetråder.


Den nye TAG Heuer Carrera Green Special Edition tar en raffinert, ren tilnærming til det nåværende fenomenet med grønne urskiver, og kombinerer denne nye stilen med elementer fra noen av merkets mest kjente nyere vintagekolleksjoner.

Hele overflaten på dekselet er fint speilpolert, noe som godt kan fremheve de skarpe kantene på den smale rammen og de ikoniske skråkantene. Selv om diameteren på etuiet skal være 39 mm, men størrelsen er liten, ser omrisset av etuiet sterkt ut i det første bildet, mye takket være den kuppelformede safirkrystallen i retrostil.


Billig Tag Heuer Carrera Green Special Replika Klokker Norge Editions bakdeksel avvek litt fra inspirasjonen fra 60-tallet, og la til et safirutstillingsvindu og en enkel «Special Edition»-gravering. Vannmotstanden til TAG Heuer Carrera Green Special Edition er rimelige 100 meter.

Bortsett fra den komplekse og iøynefallende fargen på urskiven, forblir resten av urskivens design den samme som tidligere retrostil Carreras, og har et klassisk preg, som den originale Heuer-skjoldlogoen klokken 12, med bronse farge Innebygd liten urskive, enkel skråpåføringsindeks og slank kasse.