Beste Panerai Platinumtech Luminor Marina Limited Edition Replica Klokker

De siste årene har Panerai replika klokker innovative høyteknologi brakt avantgardematerialer som Carbotech, Goldtech og Fibratech inn i klokkeindustrien. Disse nyeste og mest verdifulle «høyteknologiske» legeringene debuterte i den nye Platinumtech Luminor Marina PAM01116.

Ny Platinumtech Luminor Marina Replica

AAA replika ur UK-kassen har en diameter på 44 mm og en tykkelse på 13,4 mm. Den er nesten laget av Platinumtech-materialer, fra rammen til dekselet, til det 12-sidige skrudde bakdekselet, og til den patenterte broen med en kronelåsespak. Enhet. Under den kuppelformede safirkrystallen er en olivengrønn «sandwich»-skive med satengsål. Den beige Super-LumiNova, som lyser i grønt, har arabiske timemarkører, stavformede timemarkører og visere med blå prikker; layouten er balansert, datovinduet er klokken 3, og den lille sekundviseren er klokken 9.


Den billige Panerai-replikaens urkasse er sjelden involvert i platinaproduksjon, mens det sveitsiske florentinske merket er moderne. I likhet med det forrige Goldtech-materialet er Platinumtech en legering basert på edle metaller, og deretter «perfekt restrukturert» i henhold til Panerai replika klokker Kina-krav for å forbedre dens fysiske egenskaper, inkludert hardhet og motstand, samtidig som behandlingen blir vanskeligere og vanskeligere. polering. Luminor Marina-serien har et ikonisk puteformet etui, som krever møysommelig manuell behandling for å oppnå et utsøkt utseende.


Det er et «koøye» av safir på det børstede bakdekselet for å observere bevegelsen. Det selvopptrekkende urverket bruker en toveis rotor for å gi en tre-dagers kraftreserve for den billige kopiklokken og er lagret i to fat. Urverket består av 200 deler, inkludert 31 juveler. Urverket er slankt, 6 mm tykt og slår med en frekvens på 28 800 vph. En av dens praktiske funksjoner er en enhet for å stoppe balansehjulet for å synkronisere den høykvalitets kopiklokken mer nøyaktig under innstilling. Og et system for å raskt justere timeviseren forover eller bakover uten å forstyrre bevegelsen til minuttviseren, slik at tidssonen og datoen kan tilbakestilles raskt og enkelt.