Beste online Rolex Replika-klokker er ikke lenger et detaljhandelsmerke

Etter den definisjonen sluttet AAA amerikanske replika Rolex-klokker å være et detaljhandelsmerke i fjor og viser ingen tegn til å komme tilbake med det første.

Realiteten i dag er at medlemmer av publikum ikke bare kan gå inn i en butikk og gå ut med falske Rolex-klokker av høy kvalitet.

Dette var en gang sant for bare en håndfull referanser: billige Rolex Daytona-kopiklokker i stål, Batman GMT-er eller Hulk Submariners, men mangelen har nå spredt seg over hele stålklokkeserien for herreklokker og oppsluker raskt selv porteføljen av edelt metall – selv Datejusts for damer er vanskelig å finne.

Som nesten alle nå innser, selger ikke autoriserte Rolex-forhandlere perfekte Rolex-kopiklokker til publikum, de tildeler dem til kunder som gir dem andre fordeler utover salget av en Submariner.

Disse fordelene er hovedsakelig å gjøre med å ta vare på kunder som kjøper andre Rolex replikaklokker med høyere marginer for salg og smykker i betydelige mengder.

Denne nye typen kunder øker problemet.

En gang kunne de ha scoret en Oyster Perpetual med urskivens farge etter eget valg (Tiffany Blue) hvis de hadde en historie med å kjøpe et par andre femsifrede sveitsiske bevegelser Rolex superkloneklokker i løpet av det forrige tiåret.

Det vil ikke flytte noen opp på ventelisten i dag.

De må kjøpe langt flere ting til mye høyere priser som er vanskeligere å skifte: gull og diamanter med høy margin eller luksusreplika for kvinner med Rolex Datejust-klokker, for eksempel.

Flippers gjør mangelen enda verre fordi de overtaler autoriserte forhandlere – for det meste i andre deler av verden – til å selge dem bunter med Rolex falske klokker på nett som de kan gjøre for å tjene penger.


Med et budsjett på for eksempel £200 000, regner de ut hva en bunt må inneholde for å få en anstendig margin. De kan ta mange 2022 Rolex replika klokker med liten verdi fremfor detaljhandel så lenge de sikrer noen få enhjørningsklokker i grepet.

Dette er grunnen til at praktisk talt alle referanser nå er mangelvare.

Sveitsisk produserte falske Rolex-klokker vil at vi skal tro at de er maktesløse når det gjelder å dempe den nåværende prisgalskapen.

«Knappen på produktene våre er ikke en strategi fra vår side,» insisterte Rolex i en uttalelse i fjor.

«Vår nåværende produksjon kan ikke møte den eksisterende etterspørselen på en uttømmende måte, i hvert fall ikke uten å redusere kvaliteten på våre toppreplika Rolex-klokker – noe vi nekter å gjøre ettersom kvaliteten på produktene våre aldri må kompromitteres,» sa uttalelsen.

Det er sant at å øke tilbudet raskt ville risikere kvalitet, men Rolex og annonsene deres kan redusere etterspørselen ved å snu ventelistepolitikken deres på hodet.

I stedet for å tildele Rolex-butikken med falske klokker til kundene som har kjøpt mest tidligere, kan forhandlere bli tvunget til å selge til nye kunder som aldri har kjøpt en Rolex før.

Du vet, den typen mennesker som drømmer om å eie en Rolex når de går av med pensjon, eller ønsker å feire en annen stor livsbegivenhet.

Dette fungerer kanskje ikke på lang sikt, men kan brukes i et år eller to som en tilbakestillingsmekanisme for å normalisere markedet uten å skade Rolex-navnet.

Fordi skade er absolutt gjort.

Tre eksempler med Rolex-autoriserte forhandlere på tre kontinenter viser for meg hvor ille ting har blitt.

Først var på en nylig tur til Dubai, hvor flyplassskapene til alle klokkemerker var stappfulle, bortsett fra de fem Rolex-skjermene, som hadde tre Rolex-kopiklokker av beste kvalitet mellom seg.

Det var et forferdelig syn, og omtrent like velkommen til kunder som tomme supermarkedshyller under den verste pandemien (interessant nok stoppet supermarkeder folk med å lagre toalettruller og paracet. Rolexs svar ville vært å få dem til å bevise kjøpshistorikken før de kunne kjøpe mer).

For det andre var en tur til Bond Street, den ikoniske, luksuriøse shoppinggaten i hjertet av Londons Mayfair.

Det er tre Rolex-salgssteder der: ett er Wempe, de andre, begge drevet av Klokker of Switzerland Group, er et Rolex-monomerke og Mappin & Web.

Vinduene var bemerkelsesverdig fulle av 1:1 engros falske Rolex-klokker, som var bedre enn i Dubai. Dessverre, ved nærmere ettersyn, var de «utstillingsklokker» og ikke til salgs.

Det er ikke detaljhandel, det er et museum.

Det tredje eksemplet ble sendt til meg direkte av Klokker of Switzerland Group som en del av deres publisitet for å åpne det største Rolex-utstillingslokalet i USA etter å ha rekonfigurert butikklokalene i Wynn Resort i Las Vegas.

Blant PR-midlene var en video av en ny type digital vindusskjerm som presenterer virtuelle replika Rolex klokker for menn og kvinner i stedet for ekte for salg.

Det er den typen ting du forventer på en utstilling, ikke en forhandler.

Det faktum at Rolex og dets autoriserte forhandlere henvender seg til utstillingsklokker og utstillingsutstillinger er et tegn på at de ikke har til hensikt å kjøle ned markedet og gjøre Rolex til et detaljhandelsmerke igjen.

Bare tiden vil vise om det gjør mer skade enn nytte for et av verdens mest pålitelige og respekterte merkevarer.