Beste klassiske Panerai Radiomir Replika-klokker nå med militærgrønne skiver

Panerai beste replika klokker og deres militære røtter trenger ingen introduksjon lenger. Merket, grunnlagt i Firenze, Italia, forsynte militærstyrker bare i mer enn et halvt århundre. Denne bakgrunnen er en del av merkevarens DNA og de fleste designelementene er laget med militære krav i tankene.

Panerai Radiomir 45mm PAM00995
Den første modellen i denne underkolleksjonen med grønt tema fra 2019 er en klassisk klokke i rustfritt stål, basert på 45 mm Radiomir 1940 Luxury Replika Klokker modellen. PAM00995 har den typiske 1940-kassen med helpolerte ståloverflater og 100 meter vannmotstand. Den er supplert med en «Ponte Vecchio» kalveskinnrem i mørkebrun – ekstra lerretsrem i beige inkludert.

Urskiven er behandlet i matt militærgrønn med sandwichkonstruksjon, med visere gullbelagt og beige lysende materiale. Displayet er ganske enkelt, med timer-minutter i sentrum og små sekunder klokken 9.

Panerai Radiomir GMT 45mm PAM00998
Den andre modellen i denne militærgrønne kolleksjonen er også basert på en kjent modell, Radiomir 1940 GMT. Fortsatt avhengig av den samme 45 mm polerte stålkassen, legger disse sveitsiske falske klokkene til pakken en dobbeltidsindikasjon – via en stor sentral pilhånd – samt et datovindu og en natt-og-dag-indikator i de små sekundene. Denne versjonen bæres på en «Assolutamente» semsket kalveskinnrem i lys brun.

Uten overraskelse er urskiven mattgrønn med sandwichkonstruksjon, og avslører den beige Super-LumiNova under. Visene er gullbelagte og skjermen er klassisk for en GMT Panerai Replika Watch-modell. Datoen er mer relevant i denne sammenhengen med en reiseklokke. PAM00998 driver den automatiske, interne, mikrorotorutstyrte kaliber P.4001, med 3-dagers gangreserve og alle innstillinger ved kronen.