AAA Swiss Replica Rolexs mest undervurderte klokker er fengslende australske klokkefans

Sveits er hjemsted for hundrevis av 1:1-luksuriøse Rolex-kopiklokkeprodusenter, men ingen er så kjent som Rolex. I over et århundre har Rolex vært et ord for luksus, kapasitet og stil – ingen annen klokke har samme kombinasjon av presisjon, holdbarhet og prestisje som en Rolex.

I disse dager, når folk flest tenker Rolex, tenker de på modeller fra merkets populære Professional-kolleksjon, som legendariske Daytona, GMT-Master og Submariner. Det er neppe noen overraskelse: de er ikoniske, sveitsiske falske Rolex-klokker og noen av de mest ettertraktede klokkene på planeten. Men det er lett å glemme at Rolex har mye mer å tilby enn bare «Pepsis» og «Hulks».

Faktisk tyr verdens klokker i økende grad til engroskopier av Rolexs klassiske kolleksjonsklokker – de noen ganger undervurderte, men banebrytende modellene som hjalp Rolex til å bli den institusjonen det er i dag – for nye tillegg til, vel, samlingene deres.

Tidløse, motstandsdyktige mot hype og utrolig allsidige, høykvalitets amerikanske kopi Rolexs Classic-klokker er fortsatt noen av de vakreste og mest prestisjefylte klokkene som noen gang er laget – og er et verdig tillegg til enhver klokkeelskers samling.


La oss starte med modellen som sementerte Rolex sitt rykte som bransjens viktigste merke: de beste falske Rolex Oyster Perpetual-klokkene.

I 1926 endret Rolex tidtaking for alltid med introduksjonen av verdens første vanntette sveitsiske urverk Rolex kopiklokker: Oyster. Så, i 1931, endret Rolex spillet igjen da de kom opp med verdens første selvopptrekkende mekanisme med en evigvarende rotor, en design som i dag underbygger praktisk talt alle moderne automatiske urverk. Sett disse to innovasjonene sammen, og du har en match made in heaven.

I dag representerer Oyster Perpetual den reneste av alle Rolex-modellene. Ukomplisert, men likevel utrolig kjekk, fortsetter Oyster Perpetual å fengsle Rolex superklone klokker nettbutikkfans takket være dens renhet så vel som dens allsidighet. Tilgjengelig i et bredt utvalg av metaller, størrelser og urskivefarger, det er en Oyster Perpetual som passer enhver klokkebruker.


Også i Rolexs Classic-kategori er den trofaste Datejust. Da den ble lansert i 1945, var toppreplikaen Rolex Datejust-klokker det første selvopptrekkende kronometeret som indikerte datoen i et vindu på skiven. I 2022 er Datejust fortsatt en av de mest praktiske og populære modellene i merkets repertoar.

Etter vår mening er Datejust den perfekte daglige brukeren: stilig nok til å passe de mest formelle anledninger, men med nok sportslig stamtavle til å følge mer uformelle utflukter også. Den ikoniske Cyclops-linsen gjør det også enkelt å sjekke datoen.

I likhet med Oyster Perpetual-søsken, er du bortskjemt med valg når det kommer til Datejust-alternativer: rammer, indekser, armbånd… Det er i Datejust-serien hvor du finner noen av de perfekte Rolex falske klokkenes mest spennende urskivebehandlinger, som f.eks. som de nylig introduserte, iøynefallende «palme» og «kannelerte» skivene.

Du kan kanskje kalle Oyster Perpetual eller Datejust «undervurdert», men en Rolex som absolutt ikke er det, er den berømte Day-Date.


Day-Date ble først utgitt i 1956, og var den første klokken som viste dagen stavet i sin helhet samt datoen. Få kopier av Rolex replika klokker er like unike eller luksuriøse som Day-Date, som for mange fortsatt er det ultimate uttrykket for suksess.

Day-Date er unik blant falske Rolex-klokker fra 2022, siden den kun har vært tilgjengelig i edle metaller – typisk gull. Faktisk kjenner du kanskje det 18 karat gule gullet Day-Date som den berømte «Rolex President», navngitt i referanse til merkets signaturarmbåndsdesign, så vel som klokkens utseende på håndleddene til utallige verdensledere.

Det du kanskje ikke vet er at dagsvisningen er tilgjengelig på 26 forskjellige språk – et bevis på Rolexs varige internasjonale appell.

I 2022 er definisjonen av luksus mangfoldig; mer komplisert enn det noen gang har vært før. Men noe som alltid er relevant er en god klokke – og det er ingen klokke som passer bedre enn en Rolex. De er legendariske av en grunn. Og hvis du skal investere i en legende, start der legenden begynte: Rolex Classic-kolleksjonen. Regn, hagl eller solskinn, disse Rolex replika klokker paypal vil aldri svikte deg.