2021, USAs beste falske klokker gjennomgang: Fengslende kronografer

Med nesten hvilken som helst standard, hadde 1:1 luksusklokkeverdenen et vellykket år i 2021 til tross for de langvarige effektene av Covid-19-pandemien og dens verdensomspennende økonomiske konsekvenser – med høyprofilerte forhandlere som gjenåpner og utvider, nye auksjonsrekorder satt, noen store bransjebegivenheter kommer tilbake, og selvfølgelig lanseres en rekke bemerkelsesverdige ur. Når vi avslutter 2021 og ser entusiastisk fremover til 2022, tar vi vårt årlige tilbakeblikk på noen av årets bemerkelsesverdige AAA Swiss falske replika klokker norge i forskjellige populære kategorier. I dag viser vi frem kronografer.

Høykvalitets replika Omega Speedmaster Chronoscope-klokker utfører den sjeldne bragden med å kombinere tre kronografrelaterte skalaer på sin vintage-inspirerte skive og ramme: en tachymeter, telemeter og pulsometer. Modellen henter navnet sitt fra de greske ordene «chronos», som betyr tid og «omfang», som betyr å observere, og hyller vintage beste eksemplarer av Omega kronografklokker fra 1940-tallet med sine spiralspormønstre, sneglede underskiver og bladformede hender. Omega har avduket syv totalt referanser, seks som bruker rustfritt stål for sine 43 mm kasser og en annen i perfekte Omega kopiklokkers eksklusive bronse gulllegering. Inne i dem alle er en ny, manuelt viklet produksjonsbevegelse, Omega Co-Axial Master Chronometer Caliber 9908, hvis bemerkelsesverdige egenskaper inkluderer Geneve-bølger i arabesk som stråler utover fra balansehjulet i stedet for fra midten av broen – første gang som billige Omega falske klokker på nett har utført denne karakteristiske finishen med høy klokkeslett på denne måten.


Blant de største utgivelsene av Rolex replika klokker norge på sin første Klokker & Wonders-utstilling var en ny versjon av den ikoniske, motorsportstilte falske Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona-klokkebutikksiden med en 18 karat hvitt gull urkasse og en spennende teksturert urskive laget av metallisk meteoritt . Spesifikt er skivematerialet avledet fra restene av en asteroide, hovedsakelig sammensatt av jern og nikkel, som eksploderte for millioner av år siden og deretter ble avkjølt for å skape karakteristiske, sammenvevde krystalliserte overflatemønstre. Disse såkalte «Winmanstatten-mønstrene» er unike for hver urskive, umulige å replikere og forseglet med en spesiell kjemisk behandling. Tachymeter-rammen på toppen av gullkassen er laget av Cerachrom, et slitesterkt, praktisk talt ripesikkert materiale patentert av Rolex superklone klokker paypal; andre patenter florerer gjennom hele bevegelsen, Rolexs COSC-sertifiserte Caliber 4130, som slår inn i den 100 meter vanntette kassen.