『Nye』Patek Philippe replika klokker Ref. 6301P Grande Sonnerie

«Nye Replica klokker» Patek Philippe replika klokker lansert Ref. 6301p Grande Sonnerie armbåndsur med kompleks funksjon: størrelse som ringer, tre ber om tid og andre hopper

Patek Philippe-replika har nettopp lansert et svært komplekst klokkeverk – «Ref. 6301p Grande sonnerie», som ikke bare gir funksjonene til stor selvutløser, liten selvutløser og tre spørretid, men også har den sjeldne andre hoppefunksjonen for første gang, og viser sine enestående prestasjoner innen tidsrapportering av bevegelser.

44,8 mm platinadekselet er 12 mm tykt nok til å romme en kompleks tidsrapporteringsmekanisme. Til forskjell fra den konvensjonelle tremeteren, er tidsstartbryteren ikke på siden av urkassen, men integrert i kroneknappen, noe som gjør betjeningen enklere. En funksjonsglidebryter er skjult på 6 punkter på siden av urkassen, som kan bytte tre moduser: liten klokke / stor klokke / demp.


Fordi den store selvutløseren trenger mer strømreserve, tilbyr Patek Philippe replika klokker to serier viklingsbokser for denne kopiklokken – hvorav den ene brukes til tidsfunksjon og kan gi 72 timers gangreserve; Den andre fjærboksen er dedikert til tidsrapporteringsfunksjonen, som kan realisere hver hele time og kvarttimes selvutløser innen 24 timer.

Den svarte, store emaljerte urskiven er matchet med 18K platinapeker og tredimensjonal Baoji digital tidsskala. Det er en strømlagringsdisk ved henholdsvis klokken 3 og klokken 9, hvorav klokken 3 er kraften til tidsklokkeboksen og klokken 9 er kraften til tidsklokkeboksen. Den lille sekundviseren klokken 6 på skiven har funksjonen «secondshopping», det vil si at sekundviseren går frem en gang i sekundet, slik at brukeren kan kalibrere tiden mer nøyaktig.


Utstyrt med GS 36-750 PS IRM manuell kjedebevegelse, svingfrekvensen er 25200vph, replikabevegelseskomponentene når 703, og tykkelsen forblir på 7,5 mm. Tre hammere kan sees på baksiden av urverket, som avgir henholdsvis høye, middels og lave toner. I stor selvklokkemodus høres den lave tonen hver time, og den høye, lave mellomtonen høres hvert kvarter. De tre tonefjærene lyder 1056 ganger hver 24. time. I den lille selvsyngende modusen vil replikaklokken lyde i timevis på hele timen.

Hvis mute-modus er valgt, vil all automatisk replika-tidsrapportering stoppe, og hele det store selvutløsersystemet vil bli fullstendig «lukket», for å redusere energiforbruket. I stille tilstand kan de tre spørretiden fortsatt startes normalt. Ringemodusen for time og kvarter er den samme som for stor selvringing, og den høye tonen brukes for minutt.

Med svart krokodilleskinnreim er den offisielle prisen $145. Denne klokken er ikke begrenset, men med tanke på kompleksiteten vil den årlige produksjonen være svært begrenset.